Steunzolen: Onze werkwijze

Eerste contact: Maatname

Tijdens de maatname worden de voeten grondig bestudeert en wordt er een digitale voetscan genomen. Het resultaat hiervan wordt samen met de klant doorgenomen, zodat klant begrijpt waar het probleem zit. Tijdens dit eerste contact met de klant wordt er ook besproken in welk type schoenen de steunzolen gedragen zullen worden en waarvoor de klant de steunzolen voornamelijk zal gebruiken (bvb: dagelijks gebruik, sport,…)

Voor de maatname kan de klant zonder afspraak terecht in onze speciaalzaak of na afspraak in Ekeren of Sint Elizabeth(Antwerpen). Gelieve er rekening mee te houden dat de maatname, analyse van de voet en administratief gedeelte in totaal ongeveer 30 minuten duurt. Daarom vragen we steeds om niet later dan 30 min voor sluitingstijd te komen.

Tweede contact: aanpassen van de steunzolen en aflevering

Tijdens de aflevering worden de steunzolen steeds aangepast in de schoen en wordt er nog extra uitleg gegeven. Daarom is dit steeds op afspraak. Deze afspraak wordt gemaakt tijdens het eerste contact. 

Steunzolen kunnen bij aanvang raar aanvoelen. Wij raden steeds een inloopperiode van twee weken aan. Indien er na deze periode toch nog iets zou zijn, bieden wij de mogelijkheid tot gratis nazicht. Hiervoor moet u steeds een afspraak maken. De steunzolen zullen dan opnieuw nagekeken worden samen met schoenen waarin u deze draagt. Indien worden de steunzolen aangepast. Op deze manier streven wij naar een optimaal loopcomfort. 

De levertermijn van de zolen:

Indien u laat maatnemen voor donderdag, dan kan u de zolen vanaf woensdag de week erop komen halen.  Voor het afhalen van de steunzolen wordt er bij de maatname steeds een afspraak gemaakt.