Orthopedische Maatschoenen

 

 

Orthopedische schoenen maatwerk, comfortschoenen, semi-orthopedische schoenen, werkschoenen maat of confectie, post-operatieve verbandschoenen, .....

Wat uw voetprobleem ook mag zijn, met elk type van voeten kan u bij Schaeps Orthopedie terecht.

Het aanbod van schoenen, voor zeer verschillende type van voeten, is bij Schaeps zeer groot. Expertise en deskundig advies zijn extreem belangrijk. Bij Schaeps wordt rekening gehouden met verschillende aspecten en factoren voor het aanmeten of aanpassen van geschikt schoeisel . Het comfort en de pasvorm van de klant staat hierbij centraal.

Samen met de klant wordt gezocht en gewerkt naar de meest optimale oplossing; tijd, geduld, vakkennis, expertise en nazorg zijn een van onze grote troeven om tot een goed resultaat te komen.

Onze voeten vormen de stabiliteit en de basis van ons lichaam en de belangrijkheid van deze, worden vaak vergeten. Toch blijken ze één van de belangrijkste lichaamsonderdelen te zijn. Onze voeten zorgen ervoor dat we in beweging kunnen blijven. Anderzijds zullen zij ook als eerste pijnlijk of vermoeid aanvoelen. Het dragen van de juiste schoen is daarom uiterst belangrijk.