Over Schaeps

Terug naar de oorsprong

Bij Schaeps kunnen we trots zijn op een lange ervaring. De basis werd gelegd in 1934 door Walter Schaeps en zijn echtgenote Hendrika Kiekens, te Antwerpen. Al snel werd met maatwerk Orthopedie en Bandagisterie naam gemaakt. Door de evolutie in deze zeer specifieke sector, ontplooiden de activiteiten zich steeds verder. 

In 1971 werd de leiding overgenomen door Erik Schaeps. Het maatwerk werd verfijnd en verbeterd op technisch Vlak. De opkomst van prefab en volledig afgewerkte artikelen vulden dit gamma nog verder aan.

Vanaf 1982 stonden Erik Schaeps en zijn echtgenote Bernadette Maes, samen in voor de leiding van Schaeps Orthopedie. Extra ondersteuning en een sterke visie waren de aanzet voor een groei die zich nu nog steeds verder zet.

Wat oorspronkelijk starte met enkel en alleen maatwerk voor Bandagisterie en Orthopedisch materiaal in een gesloten huis groeide stelselmatig uit. Pas veel later rond 1982 werd er een verruiming doorgevoerd naar thuis zorg producten en mobiliteit.

Ten gevolge hiervan drong een nieuwe locatie zich op en volgde de verhuis naar Deurne in een nieuw winkelpand. Enkele jaren later werd dit terug uitgebreid met een grotere ruimte, meer ontvangst mogelijkheid en meer artikelen. Dit met het doel onze klanten op een goede en degelijke manier te ontvangen en het ruime nog steeds groeiende assortiment beter aan te bieden.

Ondertussen mogen we trots zijn op een goede bekendheid en trachten dagelijks al onze klanten te verwennen met de beste zorgen.

schaepsvoor1990.png

Uniek concept

Schaeps heeft zich doorheen de jaren toegespitst op verschillende pijlers:

Orthopedie - Bandagisterie - Schoenen - Steunzolen - Compressiekousen - Borstzorg - Mobiliteit

Deze pijlers lijken op het eerste zicht ver uit elkaar te liggen, maar hebben toch heel wat raakpunten met elkaar. De rode draad door al deze pijlers is:
"blijf in beweging, blijf mobiel en voel je goed"

De klant in beweging houden en mobiel laten zijn, is voor ons zeer belangrijk. Dit interpreteren we in de ruime zin. Met alle producten die wij aanbieden kunnen we jong en oud in beweging houden. 

Medische en orthopedische hulpmiddelen geven u vaak beweginsvrijheid en een betere levenskwaliteit. Deze zijn ondergebracht in verschillende afdelingen en kunnen zowel per afdeling als in combinatie gebruikt worden. Het team van Schaeps Orthopedie kan u hier elke dag mee bijstaan. Advies, aanpassen en leveren van al deze artikelen is onze dagelijkse activiteit en specialiteit.

Met al deze mogelijkheden zoeken onze specialisten samen met u naar de meest comfortabele oplossing om uw dagelijkse leven en mobiliteit te behouden, te verbeteren en u een goed gevoel te geven.

Dat is wat we bij Schaeps Orthopedie in Antwerpen elke dag voor u doen.

 

 

iconenschoenen1.png

Kwalitatief hoogstaande dienstverlening

De missie van Schaeps Orthopedie is het verstrekken van een kwalitatief hoogstaande dienstverlening waarbij de klant steeds centraal staat. 

We streven ernaar om de klant zo goed mogelijk te helpen en te verzorgen. Daarbij is een goede relatie met de arts belangrijk. Een open communicatie is noodzakelijk voor het oplossen van specifieke vragen en problemen.

We hechten dan ook groot belang aan deze relatie die wij steeds trachten op te bouwen, te onderhouden en te optimaliseren en dit op een informatieve basis.

Door een intense samenwerking met onze leveranciers wensen wij onze kennis verder op te bouwen. Hun kennis en ondersteuning zal ons nog sterker maken en helpen in het formuleren van de beste en juiste oplossing voor eenieder.

winkelschaeps.png

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Hulp nodig?