Prijs op aanvraag

Vind u uw maat niet terug?

Bijkomende informatie

De Push AFO biedt een uitstekende ondersteuning bij een verstoring van de voetheffing tijdens het wandelen. Het vernieuwende ontwerp zorgt voor een natuurlijk looppatroon en maakt veilig en efficiënt wandelen weer mogelijk.

De Push AFO is een enkel-voetorthese die in een unieke combinatie van functies de voet heft tijdens de zwaaifase, de plantairflexie vertraagt na de haklanding en het afwikkelen van de voet vervolgens vrij laat. Tevens biedt de orthese zijdelingse stabiliteit aan het enkelgewricht.
De elastische banden van de Push AFO zijn aanpasbaar. Hierdoor kan de mate van dynamische voetheffing tijdens de zwaaifase naar individuele behoefte van de gebruiker worden bepaald. Bij haklanding zorgt de afremmende functie van de elastische banden voor een goede controle van de plantairflexie. Tijdens de standfase laat de Push AFO flexie en extensie in het enkelgewricht vrij en staat toe dat bij het afwikkelen van de voorvoet de (rest)functie van de kuitspieren wordt aangesproken. Zo ontstaat een efficiënt en natuurlijk looppatroon.

Daar waar normaal gesproken de schoen zorgt voor fixatie van de orthese rond de voet, beschikt de Push AFO zelf over een fixerend bandsysteem. Deze innovatieve constructie maakt het mogelijk de Push AFO met licht schoeisel te dragen zoals binnenshuis in een pantoffel.

Alle eigenschappen van de ‘Push Braces Voetoptrekker Grijs'

KleurGrijs
MerkPush Braces
Tussenkomst RIZIVGedeeltelijke tussenkomst
Niveau ondersteuningGemiddelde ondersteuning
SluitingKlittenband
SportNee
GeslachtUnisex