€ 195,50

Vind u uw maat niet terug?

Bijkomende informatie

JuzoPro Lumbal Xtec Strong is aan te bevelen bij gewrichtsslijtage, een verkeerde houding en chronische irritaties.

Een jarenlange verkeerde houding zoals een holle rug (lordose) of eenzijdige belasting van de lendenwervelkolom, leidt vaak tot versleten wervelgewrichten (facetgewrichten) en chronische irritaties. Steeds meer mensen lijden aan het facetsyndroom en soortgelijke hevige pijn. Voor hen is de Lumbal Strong-orthese ontwikkeld.

Dubbele gekruiste banden
Kenmerkend voor de Lumbal Strong zijn de gekruiste dubbele driepuntsbanden, waarmee over de volledige rug een gelijkmatige druk kan worden opgebouwd. Dankzij de speciale kunststof gespen kan de gewenste druksterkte eenvoudig worden veranderd. Door de combinatie van de banden en de sluiting is het mogelijk om irritaties door een verkeerde houding zoals een holle rug, in het gehele lendenwervelgebied te corrigeren (delordoseren).

Vier stevige stabiliseringsbaleinen
Vier stevige, gepolsterde baleinen zorgen voor extra correctie van de lichaamshouding en stabilisatie. Ze zijn voorgevormd en kunnen individueel worden aangepast en gemodelleerd. Het op de behandeling afgestemde, ademende comfortbreiwerk rondt de aangename draageigenschappen en optimale pasvorm van de orthese af.

Alle eigenschappen van de ‘Juzo Zwaar verstevigde ruggordel Antraciet'

KleurAntraciet
MerkJuzo
Tussenkomst RIZIVGeen tussenkomst
Niveau ondersteuningMaximale ondersteuning
KantUni
SluitingKlittenband
SportJa
GeslachtUnisex