€ 193,00

Vind u uw maat niet terug?

Bijkomende informatie

JuzoPro Lumbal Xtec Plus werkt optimaal bij hevige, steeds terugkerende pijn.

Om met één- en dezelfde orthese de therapeutische voortgang te begeleiden, heeft Juzo de Lumbal Plus ontwikkeld. Deze orthese is een transformatieartiest en heeft een mobilisatiefunctie.

Individueel doseerbaar steuneffect door spanbanden
De Lumbal Plus wordt gekenmerkt door niet-elastische banden, die bij hevige pijn in het onderste lumbale wervelgebied stevig kunnen worden aangetrokken. Ze worden vastgehouden door speciaal ontwikkelde, anatomisch gevormde en onbreekbare gespen van kunststof, die voor een optimale krachtoverdracht zorgen. Door aan deze banden te trekken, kan de gewenste stabilisatiegraad variabel en zeer comfortabel worden ingesteld. Als ze niet meer nodig zijn, kunnen de banden ook helemaal worden verwijderd. Vier baleinen zorgen dan verder voor een weldadige stabilisatie.

Heiligbeenpelotte
Een heiligbeenpelotte versterkt de via de banden uitgeoefende druk en ontlast de overgang van de onderste lumbale wervels naar het heiligbeen. De pelotte is voorzien van noppen die het weefsel egaal masseren en soepel maken. De pelotte kan eveneens worden verwijderd als er nog slechts een lichte compressie door het flexibele en ademende comfortbreiwerk is gewenst.

Alle eigenschappen van de ‘Juzo Zwaar verstevigde ruggordel Antraciet'

KleurAntraciet
MerkJuzo
Tussenkomst RIZIVVolledige tussenkomst
Niveau ondersteuningMaximale ondersteuning
KantUni
SluitingKlittenband
SportJa
GeslachtUnisex