€ 130,00

Vind u uw maat niet terug?

Bijkomende informatie

JuzoPro Lumbal Xtec ontlast door heiligbeenpelotte en compressie.

De Lumbal-orthese is bijzonder breed inzetbaar en kan bij de meeste klachten in het lumbale wervelgebied (lumbago) ontlastend en pijnstillend werken. Aanhoudende (chronische) of acute pijn in het lumbale gebied wordt tegengegaan door de combinatie van een heiligbeenpelotte met een speciaal breiwerk.

Heligbeenpelotte
Een heiligbeenpelotte is een anatomisch gevormde polstering, die het onderste lendengebied beschermt en licht beperkt in de beweging. Om gespannen spieren en verklevingen van de pezen losser te maken, is de pelotte voorzien van frictienoppen. Deze bevorderen de doorbloeding en zorgen voor een massage-achtig effect. Een klittenbandsluiting maakt de exacte positionering van de pelotte, die indien nodig ook kan worden verwijderd, mogelijk. Bovendien is de pelotte voorzien van een afneem- en wasbare hygiënische hoes.

Bijzonder stevig breiwerk
De Lumbal bestaat uit een speciaal stevig breiwerk, dat steunt geeft en ontlast. Ingewerkte dunne baleinen stabiliseren het breiwerk. Voor verschillende figuur- en tailletypen is er een rechte en een getailleerde vorm beschikbaar.

Alle eigenschappen van de ‘Juzo Verstevigde ruggordel Antraciet'

KleurAntraciet
MerkJuzo
Tussenkomst RIZIVGeen tussenkomst
Niveau ondersteuningGemiddelde ondersteuning
KantUni
SluitingKlittenband
SportJa
GeslachtUnisex