€ 96,00

Vind u uw maat niet terug?

Bijkomende informatie

JuzoPro Lumbal Xtec Light ondersteunt een rechte lichaamshouding.
Als de rugspieren verzwakt zijn en eenzijdig worden belast, dan ontstaat pijn door gespannen spieren. Dit kan leiden tot een permanente verkeerde houding. Om dit tegen te gaan, heeft Juzo de nieuwe Lumbal Light-orthese ontwikkeld.

Variabel en goed passend
De Lumbal Light past zich door de variabele sluiting aan de meest uiteenlopende lichaams- en taillevormen aan. Dankzij de praktische vingerzakjes is de orthese makkelijk aan te trekken.

Comfortbreiwerk
Het bijzonder rekbare comfortbreiwerk is zeer elastisch en tegelijkertijd stevig. Het rolt niet op, waardoor drukpunten worden vermeden. Het latexvrije breiwerk bestaat uit ademende microvezels, die vocht van het lichaam afvoeren en zo een mogelijke hittestuwing voorkomen.

Gepolsterde baleinen geven steun
Het comfortabele draagcomfort wordt versterkt door vier lichte, vast geïntegreerde en gepolsterde baleinen. Ze zijn voorgevormd en kunnen individueel worden aangepast en gemodelleerd. De lendenwervelkolom wordt merkbaar ontlast en ondersteund, een verkeerde houding als gevolg van spierproblemen wordt gecorrigeerd.

Alle eigenschappen van de ‘Juzo Verstevigde ruggordel Antraciet'

KleurAntraciet
MerkJuzo
Tussenkomst RIZIVGeen tussenkomst
Niveau ondersteuningGemiddelde ondersteuning
KantUni
SluitingKlittenband
SportJa
GeslachtUnisex