JUZOPRO IMMO 20° - 7106

  • Merk: Juzo
  • Artikelnr.: 83932
  • Code: 7106 JUZOPRO IMMO 20° BT

Bijkomende informatie

€ 135,47

Vind u uw maat niet terug?

Bijkomende informatie

Voor een veilige immobilisatie van de knie

De JuzoPro Immo 0°, Immo 20° en Immo 20° Plus orthesen garanderen de stabilisatie van de knie. Bijvoorbeeld na een meniscusoperatie met hechtdraad of als vervanging van gips. Terwijl de Immo 0° -orthese het been bij 0° fixeert, zorgt de Immo 20° voor de immobilisatie van het been in een licht gebogen hoek. De modelleerbare spalken zijn dienovereenkomstig voorgevormd.

Dankzij flexibele polstering kunnen alle drie de orthesevarianten aan de desbetreffende beenomvangen worden aangepast. De combinatie van het optimaal afgestemde banden- en spalkensysteem garandeert daardoor een perfecte, individuele pasvorm. Alle Immo-orthesen maken een gemakkelijke postoperatieve toegang tot de knie mogelijk dankzij de uitsparing bij de knieschijf (patella).

Bij de Immo 20° ondersteunt een extra kussen in de knieholte het been, zodat het comfortabel kan worden neergelegd in een hoek van 20°. De Immo 20° Plus fixeert het been betrouwbaar in een anatomische hoek van 20° - precies zoals steeds meer artsen voorschrijven.

Door de functionele constructie zijn alle drie de Immo-orthesen van Juzo uitgesproken comfortabel om te dragen.

Alle eigenschappen van de ‘Juzo Kniespalken Antraciet'

KleurAntraciet
MerkJuzo
Tussenkomst RIZIVGedeeltelijke tussenkomst
Niveau ondersteuningMaximale ondersteuning
KantUni
SluitingKlittenband
SportNee
GeslachtUnisex