JUZOPRO DIGITUS - 7701 LINKS

  • Merk: Juzo
  • Artikelnr.: 83825
  • Code: 7701 JUZOPRO DIGITUS VINGERORTHESE - LINKS

Bijkomende informatie

€ 92,85

Vind u uw maat niet terug?

Waarom kiezen voor Schaeps?

  • Gratis levering in België vanaf €50,00
  • Meer dan 85 jaar ervaring
  • Uitstekende klantenservice

Bijkomende informatie

Veilige bescherming voor een geopereerde vinger

De vingerorthese-handschoen JuzoPro Digitus dient voor het in gestrekte stand houden van de middel-, ringvinger en pink, ter bescherming na een operatie. De orthese is zo geconstrueerd, dat duim en wijsvinger kunnen blijven bewegen. Fixatie van minder vingers is ook mogelijk door uitneembare en individueel aan te passen stabilisatiebaleinen. In dat geval kunnen de niet gebruikte 'vingerzakjes' met een schaar worden afgeknipt.

Digitus van Juzo is gemakkelijk aan en uit te trekken en kan met behulp van overlappende klittenbandsluitingen geheel worden geopend. Aan de binnenkant van de hand zorgt niet-elastisch microvezelmateriaal voor een aangenaam draaggevoel. Het deels elastische microvezeltextiel op de handrug compenseert veranderingen van de omvang, is ademend en voorkomt transpiratie.

Indien gewenst kan de Digitus van Juzo ook andersom worden gebruikt. Dat wil zeggen, een linker handschoen kan aan de rechterhand resp. een rechter handschoen aan de linkerhand worden gedragen. Dit wordt aanbevolen bij een zeer gevoelige handrug: normaal gesproken lopen de stabiliserende baleinen over de handrug (dorsaal), soms kan het echter prettiger aanvoelen wanneer de stabilisatie aan de binnenkant van de hand (palmair) plaatsvindt.

Alle eigenschappen van de ‘Juzo Vingerorthese --------'

Kleur--------
MerkJuzo
Tussenkomst RIZIVGeen tussenkomst