Vermeiren

Vermeiren is een Belgisch bedrijf dat mobiliteitshulpmiddelen levert van topkwaliteit. Hun manuele en elektronische rolstoelen en thuisverzorgingsproducten zijn gekend over heel de wereld en maken het leven van mensen met een min of meer beperkte mobiliteit makkelijker. De producten van Vermeiren maken het zelfstandig en onafhankelijk leven mogelijk. 


De basisprincipes van Vermeiren zijn sinds 1957 nog steeds dezelfde: een mobiliteitshulpmiddel moet worden aangepast naar de gebruiker, en niet andersom. Elke rolstoel, rollator of scooter wordt daarom aangepast aan de specifieke noden en het comfort van de klant. Één van de dingen waar Vermeiren daarom extra op inzet is de assemblage van hun producten. Volgens het modulair systeem dat ze steeds volgen is het in elkaar zetten van een rolstoel nog nooit zo makkelijk geweest. Dit verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en heeft een positieve invloed op het comfort van de gebruiker. 


In België is Vermeiren daarom de marktleider als het aankomt op mobiliteitshulpmiddelen. Ze focussen zich op het vervaardigen van kwalitatief materiaal, en doen nog dagelijks onderzoek naar nieuwe en innovatieve technieken die ze kunnen implementeren in hun producten. Hun assortiment mobiliteitshulpmiddelen gaat van rollators, invalidewagens en scooters, tot relaxzetels en nog veel meer. Elk van hun producten wordt tot in de puntjes afgewerkt, met het comfort van de gebruiker voorop. 


Hun prioriteit ligt bij het maken van kwaliteitsvolle producten, maar ze zetten ook in op het afleveren van een goede klantendienst ná de verkoop van hun product. Het onderhoud van een mobiliteitshulpmiddel is namelijk zeer belangrijk voor een veilig en langdurig gebruik.  


 

De mobiliteitshulpmiddelen van Vermeiren kunnen daarom niet ontbreken in het Schaeps gamma. Dankzij de kwalitatieve producten van Vermeiren kunnen we onze klanten zelfstandig en onafhankelijk op pad helpen met et juiste mobiliteitshulpmiddel. Heeft u vragen omtrent de verschillende producten, of komt u graag eens langs om de Vermeiren producten te leren kennen? Maak dan zeker een afspraak in de winkel, en het Schaeps team helpt u zo snel mogelijk verder! 

96964 - Vermeiren

ERIS 6 KM - 38 Ah

€ 2 148,86

96965 - Vermeiren

MERCURIUS 4D - 60 Ah

€ 3 819,43

96966 - Vermeiren

CARPO 4D - 80 Ah - LCD

€ 3 819,43

96281 - Vermeiren

BOBBY DUWWAGEN - ZITBREEDTE 48 CM

€ 377,92

Thuiszorg - revalidatie

86398 - Vermeiren

LIFTZETEL ONTARIO II - KUNSTLEDER

€ 1 343,73

€ 1 235,74

86141 - Vermeiren

MONTREAL - KUNSTLEDER

€ 1 451,74

84946 - Vermeiren

NACHTSTOEL - TOILETSTOEL

€ 143,75

Heeft u nog specifieke vragen omtrent één van onze producten?