Anita

Anita is sinds 1886 één van de leiders wanneer we het hebben over lingerie en badmode. Ze maken producten van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor vrouwen die één of meerdere borstprotheses dragen. Al hun producten worden vervaardigd met oog op optimaal draagcomfort. Elke beha van Anita wordt door ongeveer 50 mensen behandeld of bekeken voor jij het in handen hebt. Er wordt dus met uiterste zorg omgegaan met de producten zodat je van de beste kwaliteit kan genieten. 

Het assortiment van Anita bevat lingerie voor dagelijks gebruik, bruidslingerie, en sportbeha’s. Ze maken daarnaast ook korsetten, body’s, speciale beha’s voor vlak na een borstoperatie, prothesebeha’s en nog zoveel meer. Dit alles in verschillende maten en met verschillende cupgroottes, waardoor er voor iedereen een gepaste maat te vinden is. Daarnaast zet Anita in op het maken van “tijdloze” producten, zodat je niet alleen vandaag maar ook over een paar jaar nog tevreden bent met de uitstraling van je lingerie. Anita werkt voor en achter de schermen samen met een grote groep vrouwenZo focussen ze zich uitdrukkelijk op hun vrouwelijke klanten waarbij ze specifiek rekening houden met hun noden of eisen, maar ook hun groep medewerkers bestaat voor 75% uit vrouwen. Anita is een familiebedrijf dat al 5 generaties werkt aan het creëren van meer comfort voor de vrouw. 

Één van Anita’s missies is om beha’s te maken die voor iedereen passen. Ze werken daarom met heel uiteenlopende cupmaten, maar ook met verschillende onderborstbreedtes. Anita kan daarom beha’s maken die er niet alleen goed uitzien, maar ook perfect passen. Iedereen heeft een uniek figuur, en voor iedereen bestaat er een perfect passende beha. Al meer dan 130 jaar werkt Anita aan het ontwerpen, maken, en afwerken van beha’s voor vrouwen van alle vormen. Hun producten zijn ondertussen gekend voor hun kwalitatieve kenmerken, waaronder een uiterst goede ondersteuning, een stevige grip, verschillende maten, gebruik van zacht materiaal, en het hoge draagcomfort. 

Anita kreeg het Standard 100 Oeko-Tex® keurmerkéén van de bekendste labels met betrekking tot schadelijke stoffen dat alleen uitgereikt wordt aan merken die zich volledig vrijstellen van het gebruik van zulke stoffen. Ze staan daarmee in voor het hoogste niveau van productveiligheid en vertrouwen. De producten van Anita zijn bijgevolg volledig vrij van schadelijke stoffen en chemicaliën die schadelijk zijn voor de gezondheid. Alle producten worden tijdens het vervaardigingsproces, alsook na de afwerking, meermaals gecontroleerd op kwaliteit en stevigheid. Zo kan Anita waarborgen dat alle producten die u van hen koopt, ook steeds in orde zijn. Ze streven daarom steeds naar de hoogste kwaliteitsnormen en garanderen een persoonlijke controle van al hun producten. 

 


Bij 
Schaeps hebben we een uitgebreid aanbod producten van het merk Anita. Op die manier kunnen we vrouwen tijdens hun herstelrpoces bijstaan en adviseren op individueel niveau. Heb je vragen omtrent de verschillende producten die er bestaan, of heb je nood aan vrijblijvend advies? Twijfel niet om een afspraak te maken in de winkel met onze specialisten!
 

92910 - Anita

MOMENTUM SPORT-BH - CUP B

€ 67,95€ 33,97

91321 - Anita

BANDEAU KANTEN TOP FLEUR - CUP A/B

€ 24,95€ 12,47

91097 - Anita

BANDEAU KANTEN TOP FLEUR - CUP A/B

€ 24,95€ 12,47

€ 19,95€ 11,97

Heeft u nog specifieke vragen omtrent één van onze producten?