Ganter

Met schoenen van Ganter was natuurlijk wandelen nog nooit zo makkelijk. Dankzij het werken met natuurlijke materialen die milieubewust vervaardigd worden en het besteden van aandacht aan het maken van schoenen die ruim genoeg zijn, garandeert Ganter optimaal draag- en loopcomfort met hun schoenen. 

Naast een hoog draagcomfort zijn Ganter schoenen ook kwaliteitsvol en vooral duurzaamGanter zet in op de lange levensduur van hun schoenen door belang te hechten aan milieuvriendelijke grondstoffen alsook milieubewust omspringen met natuurlijke bronnen. Zo verzet het merk zich tegen de “wegwerptrend” die onze samenleving overheerst. Hun producten zijn daarom ook steeds herstelbaar. Ganter garandeert dat er voor iedereen een perfecte schoen is. Dit kunnen ze dankzij hun uitgebreid aanbod lengte- en breedtematen, maar ook dankzij de aandacht die ze besteden aan de ruimte in de schoen aan de kant van de tenen en de hiel. Sommige modellen van Ganter hebben ook een uitneembaar voetbed zodoende dat er een steunzool of orthopedische inlegzool in de schoen geplaatst kan worden voor nog hoger, individueel afgestemd, comfort.
Daarnaast heeft Ganter ook een assortiment schoenen specifiek voor reuma- en diabetespatiënten (Sensitive lijn). Deze schoenen hebben naast de gekende Ganter kenmerken ook een extra zachte binnenvoering en zijn naadloos afgewerkt. 

De schokabsorberende elementen, het ademend en natuurlijke materiaal dat zorgt voor een droog en gezond voetklimaat, en de anatomisch gevormde zool die een natuurlijke houding bevordert, dragen allemaal bij tot de kwaliteit en duurzaamheid van een Ganter schoen. Neem daarbij nog het gebruik van enkel natuurlijke materialen en je loopt zo waar in de natuur met je schoen. Bij Schaeps hebben we daarom een uitgebreid gamma aan Ganter schoenen in ons assortiment comfortschoenen. We geloven dat er voor iedereen een gepaste schoen is, en Ganter schoenen passen precies in dat plaatje. Voor meer informatie over het merk Ganter, of de verschillende mogelijkheden in verband met comfortschoenen kan je steeds terecht in de winkel voor advies op maat. 

96948 - Ganter

208187 K KLARA

€ 179,00

96943 - Ganter

208152 K KLARA

€ 170,00

96930 - Ganter

200162 G GINA

€ 143,00

96926 - Ganter

200137 G GINA

€ 143,00

Heeft u nog specifieke vragen omtrent één van onze producten?