Xsensible

Het Nederlandse schoenmerk Xsensible brengt seizoensgebonden schoenen uit die gefocust zijn op optimaal draagcomfort. Ze combineren steeds mode met vakmanschap, en staan erop dat ze de nieuwste technieken proberen te implementeren terwijl ze hun traditionele waarden niet uit het oog verliezen. 

Hun stretchwalker-concept ontstond oorspronkelijk in Japan. Dit is een vernieuwing die tot stand kwam tijdens het zoeken naar het evenwicht tussen lichaam en geest. Het concept is afgeleid van het balansprincipe achter de “Ippon-ba geta” slippers die vooral in Japan gekend zijn. Het unieke ontwerp van de Xsensible balanszool zorgt voor een betere lichaamshouding en is bevorderend voor de loopervaring. 


Xsensible staat erop dat ze de grootste aandacht besteden aan onderzoek en ontwikkeling. Op die manier kunnen ze garanderen dat hun schoenen steeds de nieuwste en belangrijkste technieken toepassen die uw voeten voorzien van het hoogste comfort. Ondanks hun inzet op moderne en nieuwe technologieën, is veel van het vervaardigingsproces van Xsensible nog steeds maat- en handwerk. Ze werken daarom altijd samen met vakmensen die meester zijn in hun werk. 

Duurzaamheid is een ander belangrijk punt dat ze hoog in het vaandel houden. Zo focussen ze zich bijvoorbeeld op afvalreductie, energiebesparing en kwalitatief materiaalgebruik. Hun fabrieken liggen in Portugal en zijn uitgerust met ultramoderne machines en faciliteiten. Daardoor kunnen ze niet alleen onnodige vervoerskosten vermijden, maar kunnen ze ook op een energiezuinige en duurzame manier hun schoenen produceren. 


Schaeps voorziet een uitgebreid aanbod schoenen van Xsensible om uw voeten van de beste kwaliteit schoenen te voorzien. Met de waarden die Xsensible hoog in het vaandel houdt, passen ze perfect binnen het concept en het aanbod van Schaeps. 

€ 185,00

93388 - Xsensible

10168 H ISABELLA

€ 190,00€ 57,00

€ 200,00€ 60,00

€ 190,00€ 57,00

Heeft u nog specifieke vragen omtrent één van onze producten?