Hartjes

De missie van Hartjes is reeds meer dan 65 jaar het combineren van comfort en stijl in hun schoenen. Ze zijn ondertussen het grootste familiebedrijf in de schoenwereld van heel Oostenrijk. Ze behouden hun status als kwalitatieve schoenenfabrikant door innovatieve en nieuwe technieken te gebruiken in hun ontwerpen in combinatie met natuurlijke materialen. 


Een focus op de nieuwste technieken en innovatie binnen het vervaardigingsproces is belangrijk voor Hartjes. Ze houden traditie en vakmanschap in ere terwijl ze ook mee evolueren met de technologie van nu. Op die manier kunnen ze schoenen produceren die aan de hoogste eisen van hun klanten voldoen. Comfort en functionaliteit staan voorop, en ze staan altijd open voor verbeteringen en innovaties. 

Enkele voorbeelden van innovaties die ze over de jaren heen implementeerden zijn: een extreem lichte zool die flexibel is, een dempende zool voor een uniek en aangenaam draagcomfort, een smalle hak met hielkap, verschillende breedtematen, functionele zijritsen aanvullend op de normale sluiting voor snel aan- en uittrekken van de schoenen, uitneembare voetbedden, enzovoort. 


Materialen: Hartjes maakt gebruik van natuurlijke materialen die seizoensgebonden worden toegepast om een natuurlijk en gezond voetklimaat te stimuleren. Zo wordt er voor de lente/zomer modellen een premium lederen voering voorzien, terwijl er voor de herfst/winter modellen een lamswol en/of loden voering voorzien wordt. Het leer dat gebruikt wordt voor de productie van de schoenen is ook steeds natuurlijk leer. De andere materialen die gebruikt worden (natuurlijk kurk, lamsvel, natuurlijk rubber) worden ook allemaal op een milieuvriendelijke manier verzameld.  

Hartjes zet ook in op energiebesparing. Zo produceren ze al sinds 1953 hun schoenen in Oostenrijk, waardoor ze transport tot een minimum kunnen beperken. Ze werken daarnaast ook naar kwaliteit en vervaardigen schoenen met een lange levensduur. Zo kunnen ze massaproductie en wegwerpcultuur uit de weg gaan. Voor Hartjes ligt de nadruk duidelijk op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Dankzij de vele voordelen van Hartjes schoenen zijn ze uiterst geschikt omr het Schaeps assortiment van comfortschoenen aan te vullen. De verschillende breedtematen garanderen dat er voor iedereen een gepaste schoen gevonden kan worden en het gebruik van natuurlijke materialen maakt dat Hartjes schoenen een perfecte match voor uw voeten zijn. 

96904 - Hartjes

32.1103/99 G+ BREEZE SANDALE

€ 155,00

96905 - Hartjes

32.1113/99 G+ BREEZE SANDALE

€ 145,00

96899 - Hartjes

62.1705/33 K SOUL SHOE

€ 196,00

96889 - Hartjes

62.1401/31 H PHIL

€ 185,00

Heeft u nog specifieke vragen omtrent één van onze producten?