Solidus

“Schoenen die goed zitten verkopen zich (bijna) vanzelf”, zo luidt het bij Solidus. Een schoen kiezen met de juiste pasvorm is enorm belangrijk als je complicaties aan de voeten wil vermijden. Een te kleine schoen kan de doorbloeding beïnvloeden, bijvoorbeeld, of spierkrampen veroorzaken. Een te grote schoen kan dan weer wrijvingsplekken maken of eeltvorming stimuleren. Solidus zet daarom in op het maken van schoenen die in zeer uiteenlopende lengte- en breedtematen beschikbaar zijn; ze werken daarbij ook met halve maten om optimaal comfort te garanderen. 


Solidus werkt met premium ledersoorten van Italiaanse origine. Dit leder bevat geen schadelijke stoffenis afwasbaar, rekbaar, en naadloos afgewerkt waardoor het een ideaal voetklimaat voorziet. Daarnaast zijn veel schoenen van Solidus voorzien van een functionele sluiting dankzij een handige rits, veters, klittenband of een combinatie van verschillende sluitingen. De makkelijke en functionele sluitingen zorgen ervoor dat aan- en uittrekken van de schoenen zeer gemakkelijk wordt. 


Solidus schoenen zijn ook voorzien van extra gepolsterde zones die drukpunten vermijden. Daarnaast is het ergonomische Solidus voetbed ook extra ondersteunend voor de voet, het absorbeert schokken, verdeelt de druk op de voet gelijkmatig, en optimaliseert de lichaamshouding. Al deze kenmerken, in combinatie met het zachte en flexibele materiaal van de schoenen, optimaliseren het loopcomfort. Dit voetbed is in veel (om niet te zeggen alle) schoenen van solidus uitneembaar, waardoor de schoenen uiterst geschikt zijn om eigen (al dan niet op maat gemaakte) steunzolen te dragen.  

 

Het assortiment comfortschoenen van Schaeps van bevat een ruim aanbod aan Solidus schoenen. Elke schoen werd zorgvuldig uitgekozen met optimaal loopcomfort in gedachten. Omdat we ons ook specialiseren in het vervaardigen van op maat gemaakte steunzolen, besteden we ook veel aandacht aan de kwaliteit van de schoenen waar het voetbed uitgenomen kan worden. Zo kan u genieten van een comfortabel paar schoenen waar, wanneer nodig, ook een eigen paar steunzolen in past. 

96595 - Solidus

67001 H KAI

€ 176,00

96596 - Solidus

67010 K KAI

€ 176,00

96597 - Solidus

67010 K KAI

€ 176,00

96602 - Solidus

83010 H HARRY

€ 175,00

Heeft u nog specifieke vragen omtrent één van onze producten?