Compressiekousen: Speciale uitvoeringen

Behandeling van een Ulcus Cruris

Bepaalde aandoeningen, zoals een ulcus cruris (open been) bijvoorbeeld, verwachten een specifieke behandeling en kunnen niet met de gewone compressiekous behandeld worden.

Venotrain Ulcertec

VenoTrain® ulcertec is hét alternatief voor de zwachtel en overtuigt door het gepatenteerde Rhomboid‐breiwerk. Het ulcertecSystem‐Effect biedt door de combinatie van boven‐ en onderkous een uniek drukprofiel voor een optimale werking speciaal bij de behandeling van een ulcus cruris.

Een witte onderkous van huidvriendelijk materiaal met een lage druk houdt het wondverband vast op het been en beschermt de gevoelige huid tegen irritatie. De huidkleurige bovenkous kunt u hier gemakkelijk over aantrekken. Het gepatenteerde geruite breiwerk oefent de voor de behandeling noodzakelijke druk uit en maakt makkelijk aan‐ en uittrekken mogelijk.

 

Sigvaris Ulcer X Kit

Het dragen van de Sigvaris Ulcer X Kit zorgt voor een bewezen snellere genezing van de ulcus cruris. Het is eenvoudig aan‐ en uit te trekken. De natuurlijke onderkous voelt prettig op de huid en is comfortabel en discreet om te dragen, ook in schoenen. De combinatie van AD onderkous en 503 traditional AD kniekous zorgen voor de juiste compressie op de juiste plaats. De pleister blijft ook s’nachts stevig op zijn plaats dankzij de gepatenteerde onderkous. 

twotextwidget.png

WIj geven u graag vrijblijvend advies.

Hulp nodig?