Wandelschoenen

Op stap met ...

Of je nu lange wandelingen gaat maken in eigen land, op city trip gaat of gaat klimmen in de Pyreneeën, technisch goed doordachte en opgebouwde schoenen zullen het verschil maken. We streven ernaar jou van een ultieme outdoor beleving te kunnen laten genieten. Pasvorm en kwaliteit staan daarom bij ons centraal. 

De wandelschoenen bieden veel stabiliteit en gaan gepaard met een uitstekende pasvorm. Ook wikkelt de schoen perfect af en is hij voorzien van een goede hielfixatie. Deze wandelschoenen zijn in verschillende breedtematen verkrijgbaar. in een normale of brede uitvoering. Zowel hoge, middelhoge als lage uitvoeringen zijn beschikbaar. 

Om de veelzijdigheid van de schoenen zo veel mogelijk te vergroten, heeft LOWA een stevige upper van nubuck leer met suede splitleer gecombineerd, samen met een unieke zoolconstructie en andere technische features. De perfecte pasvorm overtuigt vanaf het eerste moment dat je deze wandelschoenen aantrekt.

Verschillende type wandelschoenen zijn verkrijgbaar. Zowel lichtere wandelschoenen voor elke dag of zwaardere wandelschoenen voor lange tochten. Hierdoor kunnen deze schoenen voor verschillende doelen gebruikt worden. In de bergen, aan zee, in de city en in een werkomgeving zijn hier voorbeelden van.


Multifunctioneel

Deze multifunctionele wandelschoenen zijn perfect voor tochten op goed begaanbare paden zoals in de stad of in het bos, gemakkelijke hikes, lange wandelingen of werk omgeving. 

Uitvoeringen:
Zowel lichtere wandelschoenen voor elke dag als zwaardere wandelschoenen voor lange tochten behoren tot de mogelijkheden.

Verschillende schacht hoogtes:
Zowel hoge, middelhoge als lage uitvoeringen zijn beschikbaar. 

 

multifunctionelewandelschoenen.png

Stabiliteit en pasvorm

De wandelschoenen bieden veel stabiliteit en gaan gepaard met een uitstekende pasvorm. Ook wikkelt de schoen perfect af en is hij voorzien van een goede hielfixatie. Door het ruime aanbod in breedte maten kunnen de verschillende voeten op de juiste wijze van de benodigde ruimte voorzien worden.

Door al deze voordelen, kan deze specifieke collectie zeker van dienst zijn binnen het dagelijkse leven en bepaalde werk situaties.


wandelschoenenmetgoedepasvormenstabiliteit.png

High-Tec materialen

Om de veelzijdigheid van dit ruime gamma schoenen zo optimaal mogelijk te maken, heeft LOWA een stevige upper van nubuck leer met suède splitleer. Daarenboven wordt er steeds met Gore-Tex gewerkt . Dit zorgt ervoor dat de schoenen goed ademen, maar tegelijkertijd bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. 

Deze eigenschappen worden gecombineerd met een unieke zoolconstructie en andere technische features. De perfecte pasvorm overtuigt vanaf het eerste moment dat je deze wandelschoenen aantrekt.

wandelschoenenmethightecmaterialen.png

Op zoek naar comfortabele wandelschoenen?

Hulp nodig?