Wandelschoenen

Op stap met ...

Of je nu lange wandelingen gaat maken in eigen land, op city trip gaat, of gaat klimmen in de Pyreneeën, technisch goed doordachte en opgebouwde schoenen zullen het verschil maken! We streven ernaar u van een ultieme outdoor beleving te kunnen laten genieten. Pasvorm en kwaliteit staan daarom bij ons centraal. 

Onze wandelschoenen bieden veel stabiliteit en gaan gepaard met een uitstekende pasvorm. Onze wandelschoenen zijn daarbovenop in verschillende breedtematen verkrijgbaar, zodat voor iedereen een gepaste schoen gevonden kan worden! Binnen ons gamma wandelschoenen kan u daarnaast ook verschillende uitvoeringen vinden, waardoor we u een groot aantal opties kunnen aanbieden waartussen u de perfecte schoen kan kiezen. 


Multifunctioneel

Deze multifunctionele wandelschoenen zijn perfect voor tochten op goed begaanbare paden zoals in de stad of in het bos, gemakkelijke hikes, lange wandelingen of werk omgeving. 

Verschillende uitvoeringen:
We hebben in ons gamma zowel lichtere wandelschoenen voor elke dag als zwaardere wandelschoenen voor lange tochten.

Verschillende schacht-hoogtes:
Zowel hoge, middelhoge als lage uitvoeringen zijn beschikbaar. 

 

multifunctionelewandelschoenen.png

Stabiliteit en pasvorm

Onze wandelschoenen bieden veel stabiliteit en gaan gepaard met een uitstekende pasvorm. Ook wikkelt de schoen perfect af en is hij voorzien van een goede hielfixatie. Door het ruime aanbod in breedtematen kan iedere unieke voet op de juiste wijze van de benodigde ruimte voorzien worden.

Door al deze voordelen kunnen onze wandelschoenen ook zeker van dienst zijn in het dagelijkse leven en in bepaalde werk situaties. Een goede schoen is niet alleen van belang tijdens wandeltochten, maar ook wanneer u voor langere periodes moet rechtstaan of wandelen.


wandelschoenenmetgoedepasvormenstabiliteit.png

High-Tech materialen

In het veelzijdige gamma aan wandelschoenen kunnen we enkele high-tech materialen terugvinden. Het merk LOWA, onder andere, maakt gebruikt van een stevige upper van nubuck leer met suède splitleer. Daarenbovenop wordt er bij deze schoenen steeds met Gore-Tex gewerkt . Dit zorgt ervoor dat de schoenen goed ademen, maar tegelijkertijd bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. 

De wandelschoen van Xsensible, bijvoorbeeld, maken gebruik van het stretchwalker concept en unieke zool met extra versteviging om een optimale wandelervaring te kunnen garanderen. Daarnaast hebben hun wandelschoenen een zool van memory-foam en een uitneembaar voetbed. Hun waterdicht Dry-X membraan zorgt ervoor dat de schoenen voor alle weersomstandigheden geschikt zijn.

Deze eigenschappen worden in alle wandelschoenen bij Schaeps gecombineerd met een unieke zoolconstructie en andere technische features. De perfecte pasvorm overtuigt vanaf het eerste moment dat je deze wandelschoenen aantrekt.

Bekijk producten

wandelschoenenmethightecmaterialen.png

Op zoek naar comfortabele wandelschoenen?

Hulp nodig?