Orthopedische schoenen op maat

Moderne en mooie orthopedische schoenen op maat

Dankzij vernieuwde technieken kunnen orthopedische maatschoenen heel trendy, hip en mooi zijn. Bij Schaeps zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van mooie orthopedische maatschoenen naar jou smaak en stijl.

Je kan zelf kiezen uit verschillende ledersoorten, kleuren en modellen. Heb je zelf al een model in gedachte? Dan kan je hiervan een afbeelding meenemen en proberen we in de mate van het mogelijk aan jou wensen tegemoet te komen.

Heeft u graag meer informatie? Wij geven u graag persoonlijk advies!

Maak een afspraak

orthopedischeschoenen2.png

Wat is de prijs van orthopedische maatschoenen?

Voor orthopedische maatschoenen is er vaak (grotendeels) een tussenkomst van uw mutualiteit, verzekeringsinstelling (bij arbeidsongevallen) of VDAB (voor veiligheidsschoenen) mogelijk. Het remgeld is een klein gedeelte dat u zelf moet betalen. 

Schaeps is erkend door alle ziekenfondsen en verzerkingsintstellingen. Bijgevolg kan er voor de orthopedische maatschoenen gewerkt worden met een derdebetalersregeling. Schaeps Orthopedie volgt de wettelijke tarieven en rekent geen supplementen aan.

De prijs van een paar orthopedische schoenen op maat wordt bepaalt door de categorie waartoe uw voetafwijking behoort. (klik hier voor meer informatie)

Lees meer over de terugbetaling en aanvraagprocedure

aanvraagprocedure.png

Heeft u graag meer informatie? Wij geven u graag persoonlijk advies.

Voorbeelden van Orthopedische maatschoenen

Ontdek hier enkele van onze realisaties.

97855_0.jpg

Maatwerk

97856_0.jpg

Maatwerk

97852_1.jpg

Maatwerk

97838_1.jpg

Maatwerk

Hulp nodig?