Rug/Wervelkolom

Prefab of op maat gemaakte corsetten tot hoog in de rug of met schouder stukken om de houding te corrigeren en ondersteuning te geven. BV. Bij Osteoporose.

Lumbostaten in tijk en metaal

Lumbostaten vervaardigd in tijk en elastisch materiaal.

Vervaardigd op de juiste hoogte, met de benodigde correctie en ondersteuning. Eventueel met schouderstukken. Voorzien van brede, metalen baleinen en / of een rugplaat die gevormd is op de rug.

Uitvoering afgestemd op het gebruik van de patiënt. Zijondersteunen goed en zijn toch niet te zwaar.

Dit is maatwerk.

iconenschoenen7.png

Lumbostaten in leder en veerstaal

Lumbostaten in leder en metaal of plastiek, kunnen voorzien worden van een buikstuk in tijk of elastisch weefsel. Drukkussentjes ter correctie of extra steun zijn mogelijk. zijn veel steviger en laten minder beweging toe.

verelstcorsetteleder-hd-0007.jpg

Orthopedische corsetten

Na individuele bestudering kunnen speciale modellen geleverd of vervaardigd worden die aan de diagnose beantwoorden. Deze corsetten kunnen correctief of ondersteunend zijn.

Specifieke correcties voor b.v. scoliose of skyfose. Deze korsetten zijn voorzien van drukpelotten in diverse types. Naargelang de hoogte en gewenste correctie kunnen recht houders of bretellen bijgeplaatst worden. Zowel de correctieve als ondersteunende korsetten worden naar keuze uitgevoerd in diverse materialen.

iconenschoenen8.png

Heeft u recht op een tussenkomst?

Hulp nodig?