Rug/Wervelkolom

Prefab of op maat gemaakte corsetten tot hoog in de rug of met schouder stukken kunnen de houding corrigeren en ondersteuning geven, bijvoorbeeld bij osteoporose.

Lumbostaten in tijk en metaal

Lumbostaten vervaardigd in tijk en elastisch materiaal, gemaakt op de juiste hoogte, met de benodigde correctie, ondersteuning en eventuele schouderstukken zijn mogleijk. Ze kunnen worden voorzien van brede, metalen baleinen en/of een rugplaat die gevormd is op de rug.

De uitvoering wordt volledig afgestemd op het gebruik van de patiënt. Lumbostaten ondersteunen goed en zijn niet te zwaar. Het maken van deze lumbostaten is maatwerk.

iconenschoenen7.png

lumbostaten in leder en veerstaal

Lumbostaten in leder en metaal of plastiek kunnen voorzien worden van een buikstuk in tijk of elastisch weefsel. Drukkussentjes ter correctie of extra steun zijn ook mogelijk, deze zijn veel steviger en laten minder beweging toe.

verelstcorsetteleder-hd-0007.jpg

Orthopedische corsetten

Na bestudering van uw unieke situatie kan er een speciaal model geleverd of vervaardigd worden dat aan de diagnose beantwoordt. Deze corsetten kunnen correctief of ondersteunend zijn.

Korsetten voor specifieke correcties voor bijvoorbeeld scoliose of skyfose zijn voorzien van drukpelotten in diverse types. Naargelang de hoogte en gewenste correctie kunnen rechthouders of bretellen bijgeplaatst worden.

Zowel de correctieve als ondersteunende korsetten worden naar keuze uitgevoerd in diverse materialen.

Bekijk producten

iconenschoenen8.png

Heeft u recht op een tussenkomst?

Hulp nodig?