Badmode met prothesehoesjes

Wat is het verschil met gewone badmode?

Schaeps heeft een zeer ruime en diverse collectie badmode geschikt voor te dragen met een prothese. Van klassieke tot zeer moderne badpakken, taikini's of bikini's in verschillende designs, kleuren, maten en cups.  Daarnaast is er ook een assortiment chloorbestendige badmode beschikbaar voor mensen die graag wekelijks gaan zwemmen.  

Voor borstgeopereerde vrouwen is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op hun prothese en badkleding. De badmode die u bij Schaeps kan kopen heeft specifieke kenmerken die hier rekening mee houden. 

Hoger uitgesneden decolleté

Bij het kiezen van de badmode wordt er doorgaans gelet op het decolleté. Een hoger uitgesneden decolleté zorgt voor meer ondersteuning en dekt littekens af. 

Borstzorg-hogeruitgesnedendecolte.png

Speciaal ontworpen hoesjes

De badmode heeft aan beide kanten speciaal ontworpen hoesjes waarin uw prothese discreet en stevig op haar plaats blijft zitten. Door het gebruik van bijzondere materialen en een bijzondere snit zal niemand zien dat u een prothese draagt. Omdat de prothese stevig vast zit, kan u zich ook vrijuit bewegen met compleet vertrouwen. De hoesjes zijn doorgaans zowel van de bovenkant als de zijkant toegankelijk voor de prothese eenvoudig juist te positioneren. 

Speciaalontworpenhoesjes.png

Elastische onderband

Een elastische onderband in combinatie met een speciale vormgeving van de cups zorgen ervoor dat de borstprothese dicht tegen het lichaam blijft. Bijgevolg kan de borstprothese niet omlaag schuiven of voorover vallen, ook niet als het badpak/taikini/bikini nat is. 

elastischeonderband.png

Schouderbanden en armuitsnijding

Verstelbare schouderbanden 

Een groot gedeelte van de badmode is voorzien van verstelbare schouderbanden. Dit verhoogt de functionaliteit en aanpasbaarheid. Het correct afstellen van de schouderbanden zorgt voor meer ondersteuning en geeft tegelijkertijd een veilig gevoel. 

Hoger afgewerkte armuitsnijding

Een hogere uitsnijding aan de arm zorgt voor een extra geborgenheid zonder overdreven af te dekken. Bijkomend garandeert het een goede steun en draagcomfort. 

verstelbareschouderbanden.png

Zwemprothese: Wat is het verschil?

Zwemprotheses worden anders opgebouwd dan de dagelijkse prothese. Het bijzondere van deze protheses is de speciale, ribstructuur op de achterkant. De zwemprotheses zijn bijzonder geschikt voor lichte verzorging en alle sportieve activiteiten.

Tijdens het zwemmen loopt het water sneller weg via de holle ruimtes in de prothese en de huid kan dankzij de betreffende kamers optimaal ventileren.

1086X_1047X_M1-6253_flatlays_19926_rgb_1920.jpg

Wij geven u graag persoonlijk advies

Hulp nodig?