€ 238,09

Vind u uw maat niet terug?

Waarom kiezen voor Schaeps?

  • Gratis levering in België vanaf €50,00
  • Meer dan 85 jaar ervaring
  • Uitstekende klantenservice

De juiste prothese maakt een wereld van verschil...

Schaeps heeft een zeer uitgebreid en ruim gamma aan borstprotheses. Graag geven we u persoonlijk advies. Dit gebeurt in een discrete ruimte waarbij we één ieder met veel aandacht, geduld en toewijding de juiste keuze helpen te maken.

Een borstoperatie heeft een grote impact op uw dagelijks leven. Een goede begeleiding is hiervoor uiterst belangrijk. Schaeps heeft reeds jarenlange ervaring in het begeleiden van vrouwen bij het zoekproces naar de juiste borstprothese en lingerie. Dit is een belangrijke stap om je terug goed in je lichaam te voelen. Onze filiosofie bestaat erin deze dames een juist concept te vinden om also hen terug een positief gevoel te geven om terug een positieve start in het leven te nemen.

We zoeken steeds naar het meest geschikte model waarbij het eigen visueel beeld van de dame wordt nagestreefd. Elke borst is verschillend, bijgevolg zijn er ook heel veel mogelijkheden in type borstprotheses. Schaeps heeft een grote varieteit op stock. Indien we een specifiek model toch niet op stock zouden hebben, dan kunnen we dit steeds bestellen.

Er kan een onderscheid gemaakt worden tussen de eerste verzorgingsprotheses, deelprotheses en siliconen protheses voor volledige compensatie.

Lees meer

1157X_1045X_1046X_1067X_1057X_flatlays_19828_rgb_1920.jpg