Maak online uw afspraak

afsprakensysteemblog1.png

We brengen jullie in deze blogpost graag op de hoogte van ons nieuwe afsprakensysteem..

Beste klanten,

Het is onze voortdurende missie om te focussen op jullie comfort en welzijn. Verder staat de tevredenheid van onze klanten ook op de eerste plaats. We willen jullie graag de best mogelijke winkelervaring bieden. Om ervoor te zorgen dat we jullie van de beste service kunnen voorzien, brengen we jullie graag op de hoogte van het bestaan van ons nieuwe afsprakensysteem.

We begrijpen hoe waardevol jullie tijd is. Ons nieuwe afsprakensysteem is daarom ontworpen om het winkelen bij ons soepeler en efficiënter te maken. Met dit systeem willen we voorkomen dat klanten onverwacht naar de winkel komen en niet meteen geholpen kunnen worden. Een afspraak stelt ons in staat om de benodigde tijd en aandacht te reserveren, zodat we jullie optimaal van dienst kunnen zijn.

Hoe een afspraak inplannen?

We zouden graag zo veel mogelijk willen werken op afspraak voor consultaties omtrent steunzolen, orthopedische zolen, mobiliteit of borstzorg. Dit stelt ons in staat om voldoende tijd en aandacht aan te besteden aan elke klant, zodat we de beste oplossingen op maat kunnen bieden voor jouw specifieke behoeften.

Om jullie tijd te besparen, hebben we het zo eenvoudig mogelijk gemaakt om een afspraak in te plannen! Met slechts een paar klikken op onze website kan je zelf jouw afspraak inboeken. Zo is het mogelijk om zelf een tijdstip te kiezen voor de afspraak op basis van je eigen beschikbaarheden en je kan ook meteen aanduiden waarvoor je graag een afspraak wil. Bovendien kan je ook telefonisch steeds een afspraak maken en deze informatie doorgeven aan onze medewerkers. Op die manier staan we op het moment van de afspraak ineens klaar met de juiste professionals zodat we je van de beste zorgen kunnen voorzien.

 

Waarom een afspraak maken?

Door een afspraak te maken, kunnen we:

  1. Voldoende tijd reserveren om jouw individuele situatie en behoeften te begrijpen.
  2. Een grondige analyse en maatname uitvoeren.
  3. Een persoonlijke service bieden, waarbij we al jouw vragen en zorgen kunnen beantwoorden.
  4. Een rustige en aangename omgeving creëren waar je je op je gemak voelt.

We trachten om de hoogste kwaliteit van zorg en dienstverlening te bieden en jouw afspraak zal ons helpen dit doel te bereiken. We streven er dan ook naar om zo snel mogelijk volledig over te schakelen op dit afsprakensysteem om te vermijden dat personen zonder afspraak in de winkel niet geholpen kunnen worden.

Focus op comfort

Onze klanten zijn de kern van ons bedrijf en we waarderen jullie loyaliteit en vertrouwen enorm. Met ons nieuwe afsprakensysteem willen we jullie de best mogelijke service bieden en jullie verwennen met kwalitatieve en comfortabele oplossingen.

Ons team van ervaren specialisten staat klaar om je te verwelkomen en samen te werken aan het vinden van de beste oplossingen voor jouw specifieke situatie. Of het nu gaat om pijnverlichting, ondersteuning tijdens het sporten of het optimaliseren van je dagelijkse comfort, Schaeps staat paraat om je te helpen.

Maak vandaag nog een afspraak via https://www.schaeps.be/nl/maakeenafspraak om verzekerd te zijn van het best passende moment in jouw agenda.

We kijken ernaar uit om jullie binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Met warme groeten,
Het Schaeps team

 

Maak je graag een afspraak voor een gepland bezoek binnenkort? Maak dan hier meteen je afspraak!