Comfortschoenen voor "moeilijke" voeten

KopievanSolicaresoft.png

Heb jij moeilijke of gevoelige voeten? Is het vinden van het perfecte paar schoenen een hele zoektocht voor je? Heb je vaak moeite met het vinden van schoenen die voldoen aan de noden van je gevoelige voeten?

Heb jij moeilijke of gevoelige voeten? Is het vinden van het perfecte paar schoenen een hele zoektocht voor je? Heb je vaak moeite met het vinden van schoenen die voldoen aan de noden van je gevoelige voeten? Bij Schaeps hebben we een uitgebreid gamma comfortschoenen specifiek voor personen met gevoelige voeten. 

Je herkent het vast wel; je bent op zoek naar een nieuw paar schoenen maar je blijft eeuwig zoeken naar het perfecte paar voor jouw voeten. Zeker wanneer je gevoelige voeten hebt. Wist je al dat er comfortschoenen bestaan specifiek voor personen met gevoelige voeten? Bij Schaeps hebben we in ons assortiment een uitgebreid aanbod schoenen voor personen met specifieke noden. Misschien zijn de comfortschoenen van bij Schaeps wel iets voor jou? 

Ontdek de producten in dit artikel

Toon alle producten

98450_1.JPG

98450 - Verhulst

2472-68-227 K TESS LAARS

€ 299,95

98332_1.JPG

98332 - Xsensible By Stretchwalker

30116 GX BERGAMO CITYWALKER

€ 239,95

98357_1.JPG

€ 249,95

98076_1.JPG

98076 - Solidus

43005 M MIA (EXTRA BREED)

€ 208,00

Schoenen voor gevoelige voeten 

Comfortschoenen voor gevoelige voeten hebben specifieke eigenschappen. Ze hebben allemaal een zachte binnenvoering en naadloze afwerking. Sommige schoenen zijn ook voorzien van stretch-materiaal, om te garanderen dat ze perfect aansluiten op gevoelige zones. Bovendien worden deze comfortschoenen gemaakt in 8 verschillende breedtematen, waardoor zowel personen met smalle, normale én brede voeten een perfect passende schoen kunnen vinden 

Al deze eigenschappen verzekeren voor iedereen een optimale pasvorm en ultiem comfort, ook voor personen met gevoelige voeten. Schaeps zet daarom ook in op het aanbieden van een uitgebreid assortiment comfortschoenen waar ook mensen met gevoelige voeten een geschikte schoen kunnen vinden. 

Specifieke aandoeningen 

Het afwijken van de grote teen naar de andere toe kan wijzen op een hallux valgus. Dit kan het gevolg zijn van slijtage van het gewricht (artrose), een botbreuk, een operatie, reuma, enzovoort. Het dragen van de juiste comfortschoenen is de eerste stap om dit probleem aan te pakken.Ook een op maat gemaakte, speciaal gecorrigeerde steunzool kan verlichting bieden bij pijn of wandelmoeilijkheden ten gevolge van een hallux valgus. Ook hiervoor kan je bij Schaeps terecht. 

 

Een afwijkende stand van de middelste tenen richting je voetzool kan wijzen op hamertenen. Personen met deze aandoening hebben specifieke noden voor comfortschoenen waarbij drukpunten aan de bovenkant van de tenen worden vermeden. Zo worden ongewenste wondjes of pijn tegengehouden. Hetzelfde geldt voor personen met artrose. Zulke personen zijn meer vatbaar voor wondjes en pijn tijdens het wandelen. Het is daarom van uiterst belang om comfortschoenen te dragen die rekening houden met de gevoelige zones van de voet en een extra zachte afwerking hebben binnenin. 

 

Heb je een brede voorvoet en smalle enkel? 

Ontdek dan de voordelen van een schoen vervaardigd op een “gebroken leest”. Deze schoenen worden specifiek ontwikkeld voor personen met een brede voorvoet, maar smalle enkel. In een gewoon paar schoenen hebben deze personen vaak het probleem dat ze snel uit hun schoenen schuiven, waardoor wandelen moeilijker wordt. Comfortabel wandelen is dan bijna onmogelijk. Dankzij comfortschoenen gemaakt op een gebroken leest, is het echter mogelijk om een perfect aansluitende schoen te dragen die van wandelen een pijnloze activiteit maken. 


gevoeligevoeten1.png
gevoeligevoeten2.png

Kort overzicht van de voordelen van comfortschoenen voor gevoelige voeten 

Comfortschoenen voor gevoelige voeten worden specifiek gemaakt om comfortabel aan te sluiten aan de voet, en zacht aan te voelen op gevoelige plekken. Hieronder zetten we graag de verschillende typerende kenmerken van comfortschoenen voor gevoelige voeten nog eens op een rijtje: 

    

  • Zachte, naadloze en antibacteriële binnenvoering  

  • Optie: stretch-materiaal 

  • Verschillende breedtematen: voor smalle, normale en brede voeten 

  • Brede opening voor eenvoudig aan- en uittrekken  

  • Optie: gebroken leest  

  • Uitneembare inlegzolen zodat een eventuele eigen steunzool er mooi ingelegd kan worden  


Een schoen perfect aangepast aan de gevoelige voet dus! 


Let op: voor veel aandoeningen kan het ook aangewezen zijn om steunzolen op maat te dragen in je comfortschoenen. Daarnaast is voor sommige voeten met een voetafwijking een comfortschoen niet voldoende en moet er gekeken worden naar orthopedische schoenen op maat. Ook hiervoor kan u bij Schaeps terecht.  

Wat kan Schaeps voor u doen?  

Goed passende en vooral niet-beperkende schoenen zijn uiterst belangrijk voor iedereen. Ook personen met gevoelige voeten hebben hier recht op. Bij Schaeps bieden we daarom een ruim aanbod schoenen aan die specifiek gericht zijn op de bescherming en het comfort van uw voeten, waaronder ook schoenen die speciaal gemaakt zijn voor mensen met gevoelige voeten of specifieke aandoeningen zoals een halluxvalgus, hamertenen of artrose. Daarnaast kan je bij Schaeps ook terecht voor steunzolen op maat en orthopedische maatschoenen  


Zit je nog met vragen, of kom je graag eens langs voor persoonlijk advies? Twijfel dan niet om een afspraak te maken, of kom langs in de winkel. Onze medewerkers staan klaar om u bij te staan bij het maken van de juiste keuze. 

Ontdek en shop de volledige collectie online. Wil je liever passen? Bezoek dan zeker onze winkel.