Hartjes wint de gouden schoen!

Winnaarvandegoudenschoen2022HARTJES1.png

Even terug werd de gouden schoen 2022 uitgereikt en dit jaar mocht het merk Hartjes deze in ontvangst nemen. Wij bij Schaeps willen hen daarom van harte feliciteren en hopen dat de comfortschoenen van het merk Hartjes jullie nog lang mag bekoren!

De gouden schoen

Elk jaar word het schoenendagen-event gehouden in Nederland, waar nieuwe collecties worden tentoongesteld en merken in de kijker worden gezet. Het event kiest ook jaarlijks een gouden en zilveren schoen; 2 schoenenmerken die zich kenmerken door uitmuntendheid en het afleveren van hoogwaardige producten.

Voor het afgelopen jaar, 2022, werd de gouden schoen door de vakjury gegeven aan het merk Hartjes. Een beslissing die ongetwijfeld het gevolg is van een jarenlange zoektocht naar de beste formule om hoogwaardige comfortschoenen af te leveren.

 

Hartjes veroverde de jury dankzij hun “slow fashion” filosofie. Ze distantiëren zich van de massamode en massaproductie om in plaats daarvan schoenen te vervaardigen van hoogwaardige, natuurlijke materialen. De comfortschoenen van Hartjes zijn daarom de perfecte combinatie tussen comfort en kwaliteit.

Daarnaast zetten ze zich al jaren in voor het milieu en werken ze enkel met duurzame materialen. Het verbaast daarom niet dat Hartjes bekroond wordt voor hun hoogwaardige producten en waardevolle filosofie.

220608R_0602.jpg
220608R_2612.jpg

Hartjes schoenen bij Schaeps

Schaeps werkt al jarenlang samen met het merk Hartjes en de comfortschoenen van dit merk zijn dan ook een vaste waarde geworden in onze winkel. Verder steunen we hen volledig in hun “slow fashion” concept, en we zetten ons net zoals hen ook in voor het milieu door het maken van duurzame keuzes.

We zijn daarom erg verheugd dat we de winnaar van de gouden schoen in onze winkel extra in de kijker kunnen zetten. Als trouwe verdeler van de comfortschoen van Hartjes, willen we hen dan ook nog eens feliciteren met deze overwinning! We hopen dat de schoenen van dit merk jullie nog heel lang mogen bekoren!

Meer weten?

Wil je meer te weten komen over het merk Hartjes? Lees dan zeker onze merkenpagina waar we je meer vertellen over hun filosofie en werkwijze.
Ben je op zoek naar een paar comfortschoenen, en wil je graag een Hartjes schoen? Dan ben je welkom bij Schaeps in Deurne. Onze collectie heeft een groot aanbod Hartjes schoenen voor zowel mannen als vrouwen. Ontdek ons volledig gamma op de webshop, of kom langs in de winkel!

Interesse in de schoenen van Hartjes? Ontdek ze in de winkel of op onze webshop!