De nieuwe trendkleuren van Medi: compressiekousen in stijl

22_03_Medi_06700.jpg

Medi brengt dit najaar een nieuwe lijn compressiekousen met nieuwe trendkleuren! Deze zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in uw Schaeps winkel.

De hipste compressiekousen  

Compressiekousen hoeven helemaal niet saai te zijn! Je kan ook een statement maken met je kousen: draag een opvallende, trendy kleur, en maak ze een fundamenteel onderdeel van je outfit!  


Compressiekousen zijn standaard in enkele uitvoeringen beschikbaar (zwart, nude, …), maar nu kan je ook in je favoriete trendkleuren van dit najaar een gepaste compressiekous vinden. Ga het najaar in met een kous waar je je helemaal goed in voelt, en straal met de nieuwe kleuren van Mediven! 


De nieuwe trendkleuren zijn beschikbaar vanaf oktober bij Schaeps. Het gaat om de (nieuwe) kleuren kastanje & framboos. Dé ideale kleuren om dit najaar wat op te fleuren! Kastanje kan gebruikt worden als een hip alternatief voor het tijdloze zwart. Het is een warme kleur die je outfit zal versterken. Framboos is een opvallende, frisse kleur die van jouw outfit meteen een opvallend pareltje zal maken. Het is daarnaast ook flatterend voor alle huidskleuren! 

22_03_Medi_05965.jpg
mediventrend.png

Het nut van compressiekousen 

Compressiekousen maken deel uit van een gekende behandeling voor vaatproblemen. Compressiekousen oefenen op bepaalde plaatsen een precies gedefinieerde druk uit. Deze wordt vanaf de enkel tot aan het bovenbeen geleidelijk minder. Het resultaat: verwijding van de aderen wordt tegengegaan, de aderkleppen werken weer beter en de bloedstroom naar het hart wordt verbeterd. Compressiekousen kunnen bovendien ook preventief werken! 


Symptomen zoals gezwollen voeten, zwaar gevoel in de benen na een lange dag en zichtbare spataders kunnen allemaal duiden op aandoeningen van de aders. In dat geval kan het aangewezen zijn om compressiekousen te dragen. Maar ook tijdens de zwangerschap en verre reizen kan het dragen van compressiekousen nuttig zijn. Zo voorkom je vaatproblemen of trombose.  

 

Nu je ook trendy compressiekousen kan vinden, heb je helemaal niets meer te vrezen! Kom ze ontdekken in onze winkel, en laat je favoriete kleur bestellen! 

Let op! De levertermijn van trendkleuren is doorgaans langer dan die voor standaardkleuren! Houd hier dus rekening mee als je deze graag voor een speciale gelegenheid zou willen bestellen en dragen.  

Wat kan Schaeps voor u doen? 

Moet je compressiekousen dragen, of zoek je een preventief middel (voor tijdens de zwangerschap bijvoorbeeld)? Wil je meer weten of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, of kom langs in onze winkel. We helpen je graag verder! 

Nood aan persoonlijk advies op maat?