De Nitro rollator in de kijker: de ideale rollator voor iedereen!

c450f4bb-c14b-4e66-8f7e-d14ef0bd6bb2.orig.png

SCHAEPS BESCHIKT OVER EEN RUIM AANBOD MOBILITEITSHULPMIDDELEN, WAARONDER ROLLATORS, ROLSTOELEN, SCOOTERS EN WANDELSTOKKEN. VANDAAG ZETTEN WE GRAAG DE NITRO ROLLATOR EVEN IN DE KIJKER!

Vandaag zetten we graag even de Nitro rollator in de kijker; een plooibare rollator die de ideale partner kan zijn voor iedereen minder goed ter been. De Nitro heeft namelijk als exclusief kenmerk 4 verschillende zithoogten, zodat zowel grote als kleine mensen comfortabel kunnen plaatsnemen op het zitje en rusten, maar ook makkelijk weer kunnen opstaan. 

Waarom kiezen voor de Nitro rollator?

De Nitro is een rollator geschikt voor binnen- en buitengebruik. Dankzij zijn 2 zwenkwielen en 2 stevige geremde wielen is deze rollator heel comfortabel, betrouwbaar en makkelijk te hanteren. Door de 2 grotere zwenkende wielen zijn kleine oneffenheden makkelijk te overwinnen. Ook staat de rollator heel stabiel. Een ideale partner dus voor wie iets minder goed te been is. De rollator is tevens ook plooibaar en transporteerbaar, wat het de perfecte rollator maakt voor binnen én om mee te nemen bij uitstapjes.

Deze Nitro is daarnaast beschikbaar in 4 verschillende zithoogtes (XS, S, M, L). Dit is een troef die niet elke rollator bezit, en is daarom een enorm voordeel van de Nitro! Er is dankzij deze verschillende zithoogtes daarom een geschikte rollator voor zowel kleine als grote mensen. Zoals steeds zijn de handvaten in hoogte verstelbaar zijn om de juiste lichaamshouding te bekomen.

Verder komt de Nitro rollator ook standaard met een bagagetas, stokhouder, regelbare rugsteun en zitje, waardoor je meteen met een volledig uitgeruste rollator op pad kan.

Overzicht van de eigenschappen van een Nitro rollator

Hieronder zetten we de specifieke eigenschappen van de Nitro even op een rijtje: 

-        Lichtgewicht rollator: 7 kg

-        Plooibaar

-        Breedte: 61 cm

-        Breedte ingeklapt: 22 cm

-        4 verschillende zithoogtes: XS, S, M, L

-        Zitbreedte: 44,6 cm

-        Maximaal gebruikersgewicht: 130 kg

-        Geschikt voor binnen- én buitengebruik

-        Verstelbare handvaten

-        Grote wielen

-        Reflectoren voor- en achteraan

-        Inclusief stokhouder & mandje

Wat kan Schaeps voor u doen?

Schaeps beschikt over ruim aanbod rollators ideaal voor transport. De Nitro, onder andere, is daarom bij ons als vanzelfsprekend verkrijgbaar! Ben je nog niet overtuigd, of heb je nog meer informatie nodig? Twijfel niet om ons te contacteren voor meer info. Onze professionals geven graag advies op maat en staan klaar om je bij te staan bij het maken van je keuze. 

Ben je op zoek naar een ander soort mobiliteitsmiddel? Geen probleem! Ook daar kan Schaeps je bij helpen. We beschikken namelijk niet alleen over een ruim aanbod rollators, maar hebben ook scooters, elektrische invalidewagens, rolstoelen, en wandelstokken in ons gamma beschikbaar. Voor meer informatie kan je steeds terecht in de winkel.

Nood aan meer informatie? Maak eenvoudig een afspraak en kom langs voor advies op maat!