Nieuw bij Schaeps: de Presto scooter

GOOGLEPOST-mobiliteitsdagen400x300.png

Schaeps staat gekend om hun uitgebreid aanbod mobiliteitshulpmiddelen. Zo is er bij Schaeps voor iedereen een ideale oplossing om mobiliteit en zelfstandigheid te vergroten. Nieuw in het gamma mobiliteitshulpmiddelen is de Presto scooter.

Nieuw in het gamma mobiliteitshulpmiddelen is de Presto scooter. Deze scooter is een ideale partner voor personen die minder goed ter been zijn en toch graag lange(re) afstanden zelfstandig willen afleggen. Hieronder tonen we je graag wat nu juist de voordelen zijn van de Presto scooter.

Wat kan je verwachten van de Presto scooter?

De nieuwe scooter die het gamma mobiliteitshulpmiddelen mag aanvullen bij Schaeps is de Presto scooter. Deze vierwielscooter is uiterst comfortabel en heeft als troef een extra grote voetenruimte. De scooter is daarnaast voorzien van een ergonomische stoel die verstelbaar is. Het veersysteem zorgt er eveneens voor dat rijden met deze scooter zeer aangenaam blijft.

Het stuur van de Presto scooter is verstelbaar in hoek en is voorzien van een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk dashboard. Handig op dit dashboard is de kilometerteller, om je snelheid correct bij te kunnen houden. De Presto scooter haalt een snelheid van 15 km/u. Verder is de scooter ook voorzien van richtingaanwijzers, meedraaiende koplampen en LED verlichting achteraan de scooter voor een optimale zichtbaarheid op de baan.

Om de gebruiksvriendelijkheid nog te verhogen komt de scooter daarbovenop ook met een verstelbare rugsteun, 2 spiegels en een mandje aan de voorzijde van de scooter. Het is tevens mogelijk om op de scooter een rollatorhouder of koffer te monteren. De verstelbare stoel met handige armleuningen en de extra voetruimte maken het rijden met de Presto scooter een aangename activiteit.

97367_0.jpg
97367_2.jpg

Alle eigenschappen van de Presto scooter

Hieronder zetten we alle eigenschappen van de Presto scooter nog eens op een rijtje:

-        Snelheid: 15 km/u

-        Actieradius: 35 km

-        Accu's:  12 V / 80 Ah x 2

-        Bodemvrijheid: 10 cm

-        Lengte: 138 cm

-        Breedte: 65 cm

-        Hoogte: 131 cm

-        Gewicht: 122 kg

-        Max toegelaten gewicht: 160 kg

-        2 spiegels

-        Verstelbare stoel

-        Mandje vooraan

 

Extra mogelijkheden

Indien gewenst is het mogelijk om de Presto scooter te upgraden met batterijen die een langere actieradius toelaten. Het betreft dan 105 Ah batterijen, waarmee de actieradius wordt opgetrokken tot 45 km in plaats van 35 km. Deze upgrade wordt vooral uitgevoerd door personen die vaker langere afstanden moeten afleggen.

De Presto scooter is ook verkrijgbaar in een Presto S model. De scooter in het S-pakket bevat dezelfde troeven als de gewone Presto, maar kan een snelheid van 17 km/u halen, en heeft daarnaast een verhoogde actieradius van 55 km.

Wat kan Schaeps voor u doen?

Schaeps staat voor je klaar om je te adviseren bij de keuze voor een mobiliteitshulpmiddel. We geven je ook graag persoonlijk advies op maat en reiken je verschillende opties aan die voor jouw specifieke situatie ideaal zouden passen. Wens je graag beroep te doen op een tussenkomst van het VSB? We helpen je graag doorheen het aanvraagproces.

Bij de aankoop van een scooter bij Schaeps kan je bovendien 1 jaar pechverhelping aankopen dankzij de pechpas. Zo ben je overal verzekerd van pechverhelping in het geval van een panne. Meer info over deze pechpas geven we je graag bij de aankoop van je scooter, of tijdens een afspraak.

Voor meer informatie over onze scooters of extra’s kan je steeds terecht bij de professionals in onze winkel, of maak eenvoudig telefonisch een afspraak. Onze medewerkers staan klaar om je van de beste service te voorzien.

Wens je graag meer informatie of wil je onze scooters eens bekijken? Maak een afspraak en kom langs.