Comfortabel in je vrije tijd met een aangepaste borstprothese!

3.png

Wist je dat er verschillende soorten borstprotheses bestaan die aangepast zijn aan de activiteit tijdens dewelke ze gebruikt worden? Zo bestaan er borstprotheses voor dagelijks gebruik, protheses specifiek om te dragen tijdens het zwemmen, enzovoort.

Na een mastectomie (borstamputatie) grijpen vele vrouwen naar een borstprothese om weer zelfzeker door het leven te gaan. Wist je echter dat er verschillende soorten borstprotheses bestaan die aangepast zijn aan de activiteit tijdens dewelke ze gebruikt worden? Zo bestaan er borstprotheses voor dagelijks gebruik, protheses specifiek om te dragen tijdens het zwemmen, alsook borstprotheses om te dragen tijdens het slapen of in de vrije tijd. Het is dus zeker de moeite om je te verdiepen in de verschillende opties die je hebt binnen het gamma externe borstprotheses 

 

Daarnaast bestaan er ook aangepaste kledingstukken die het dragen van borstprotheses vereenvoudigd. Deze kleding is specifiek voorzien van prothesehoesjes waar de borstprotheses in gedragen kunnen worden, en zijn verder ook voorzien van tal van andere voordelen. 

Ontdek de producten in dit artikel

Toon alle producten

91328_0.jpg

91328 - Anita

1046X2 - SILICONEN DEELPROTHESE VOLUME

€ 248,93

90749_0.JPG

90749 - Anita

1052X2 BORSTPROTHESE SILICONE SOFTTOUCH

€ 252,82

90180_0.jpg

90180 - Amoena

BALANCE NATURA SE

€ 248,93

90181_0.jpg

90181 - Amoena

BALANCE CONTACT MD

€ 248,93

Een borstprothese voor in je vrije tijd of tijdens het slapen 

Uitwendige protheses die specifiek ontwikkeld worden om te dragen in je vrije tijd of wanneer je slaapt hebben enkele unieke eigenschappen. Zo zijn ze anders dan gewone protheses qua gewicht, bijvoorbeeld, en er wordt ook rekening gehouden met slaapcomfort. Zon prothese om te dragen tijdens het slapen is dus licht van gewicht en extra zacht. Bovendien zijn ook hygiëne en temperatuur belangrijke factoren bij het vervaardigen van deze borstprotheses. 

 

We zetten hier graag even een borstprothese in de kijker die perfect is om te dragen in je vrije tijd of tijdens het slapen: De Leisure Form borstprothese van Amoena.  


  • Deze prothese is zeer licht van gewicht en ultrazacht. Ideaal dus om te dragen tijdens het slapen of bij vrijetijdsactiviteiten.  

  • De prothese past natuurlijk ook perfect in het hoesje van je vertrouwde prothesebeha of vrijetijdskleding. 

  • Daarnaast is deze prothese afwasbaar en zorgt het voor een goede hygiëne, onder meer dankzij de Comfort+ temperatuur-regelende technologie die aanwezigis aanwezig aan de achterzijde van de prothese. Deze technologie zorgt voor een ideale gevoelstemperatuur en vermijd overmatige transpiratie. 

  • De prothese wordt geleverd in een leuk tasje. Ideaal om je vrijetijdsprothese veilig en verzorgd in te bewaren. 

4.png
Valletta_Top_71424_71425_HERO0275.jpg

Vrijetijdskledij speciaal ontworpen om te dragen met borstprothese 

Het overwinnen van borstkanker hoeft niet gepaard te gaan met onzekerheid! Er bestaat namelijk aangepaste kleding die voorzien is van prothesehoesjes waarin je je favoriete prothese comfortabel kan dragen. Zo wordt je prothese, maar ook je geamputeerde borst veilig en comfortabel gehouden tijdens je vrijetijdsactiviteit(en).  

 

Vrijetijdskledij met prothesehoesjes wordt gemaakt van zeer zachte stof. Dit om te vrijwaren dat je er comfortabel in kan ontspannen of slapen. De ingewerkte hoesjes zorgen ervoor dat je geen beha hoeft te dragen. Dit garandeert zowel een ondersteunend als aangenaam gevoel. De discreet ingewerkte beha biedt enerzijds veel ondersteuning, maar biedt anderzijds ook de mogelijkheid om gedragen te worden met een aanpasbare prothese, zoals een gedeeltelijke of volledige borstprothese. 

 

We zetten hier graag even Amoena’s Valetta top in de kijker. Deze top is dankzij de verschillende kleuruitvoeringen te combineren met verschillende items uit je eigen kledingkast. De top is gemaakt van zacht en hoogwaardig Modaal-materiaal; een stof die weinig pluist en beter bestand is tegen krimpen dan katoen. Je hoeft daarnaast geen beha te dragen met deze top, aangezien die voorzien is van comfortabele en zachte prothesehoesjesVoorzien van spaghettibandjes die aanpasbaar zijn in grootte, is dit de ideale topom te dragen tijdens het ontspannen of slapen. 

Wat kan Schaeps voor je doen? 

Schaeps heeft een uitgebreide collectie borstprotheses en shapers in het gamma. Er is dus voor iedereen een gepaste borstprothese te vinden, aangepast aan jouw wensen en/of noden. Verder beschikt Schaeps over een ruim aanbod aangepaste lingerie en vrijetijdskledij, allemaal voorzien van prothesehoesjes om je borstprothese(s) in te kunnen dragen. Deze zachte en comfortabele kledij is perfect om in te ontspannen en te slapen.  

De collectie lingerie en vrijetijdskledij kan je online bekijken op de website, of in de winkel! Ontdek op de website of in de winkel meteen ook onze nieuwe collectie badmode. Onze badmode is ook steeds voorzien van prothesehoesjes en is aangepast aan dames die een borstamputatie hebben ondergaan. Comfort staat steeds voorop!  

 

Zit je echter nog met vragen, of kom je graag langs voor vrijblijvend advies? Maak eenvoudig een afspraak online en kom langs in de winkel. Onze professionals helpen je graag verder. 

Heb je nood aan meer informatie? Maak eenvoudig een afspraak en kom langs in de winkel.