Nieuwe wandelstokken bij Schaeps: de Flexyfoot collectie

1.png

Schaeps beschikt over een ruim aanbod mobiliteitshulpmiddelen, waaronder rollators, rolstoel en wandelstokken. Nieuw in ons gamma zijn de Flexyfoot wandelstokken van Mobio.

Nieuw in ons gamma zijn de Flexyfootwandelstokken van Mobio: wandelstokken met een flexibele, rubberen tip die schokken absorbeert en uitschuiven onmogelijk maakt. 

 

De flexyfoot wandelstok: uniek en innovatief 

Je bent sinds een tijdje minder mobiel en hebt gekozen voor een wandelstok om verplaatsingen eenvoudiger te maken. Het belangrijkste element van de wandelstok op dat moment is dat die je voldoende ondersteuning geeftUitschuiven of je grip verliezen met je wandelstok is dan het laatste dat je wil! Echter is het vaak de realiteit wanneer het geregend of gesneeuwd heeft. Een natte ondergrond maak het namelijk vaak moeilijk om voldoende grip te vinden. 

 

Juist om dat tegen te gaan is het Flexyfoot gamma van Mobio ontworpen. Gebaseerd op het schokdemping systeem van een 4x4-wagen biedt de Flexyfoot veilige en flexibele ondersteuning aan mensen die net dat tikkeltje extra nodig hebben. De wandelstok wordt voorzien van een flexiebele dop aan de onderkant die schokken absorbeert en waar een antislip laag op geplaatst is voor ultieme grip. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met de look van de wandelstok: de Flexyfoot wandelstokken worden allemaal voorzien van een moderne look zodoende dat je er ook nog eens hip bijloopt! 


Ontdek de producten in dit artikel

Toon alle producten

97091_0.jpg

97091 - Mobio

FLEXYFOOT WANDELSTOK CORK

€ 58,00

96362_0.jpg

96362 - Advys

FN-4141 ALU BRONS - BRUIN HOUTEN HANDVAT

€ 65,70

96352_0.jpg

96352 - Advys

FN-41230 ALU VICHY DESIGN - BRUIN HOUTEN HANDVAT

€ 67,50

96356_0.jpg

96356 - Advys

FN-41312 ALU GRIJS GERUIT - BRUIN HOUTEN HANDVAT

€ 67,50

De Flexyfootdop: uniek onder de wandelstokken 

De Flexyfoot wandelstok is gemaakt uit hoogwaardig aluminium en voorzien van een innovatieve dop gemaakt uit schokabsorberend en flexiebel rubber voor extra grip. De dop is ook voorzien van antislip, zodat je niet wegschuift op een gladde ondergrond. Daarnaast is de dop voorzien van een uniek veersysteem dat tot 360° kan draaien; ideaal om flexibel en vrij te kunnen bewegen dus! Uitglijden wordt zo ook tot een minimum beperkt. Dankzij de flexibele dop is het daarom ook mogelijk om op oneffen ondergrond te wandelen zonderverlies van stabiliteit. Denk maar aan kleine steentjes of kasseien bijvoorbeeld. 


Verder heeft de extra bewegingsvrijheid die je krijgt met de Flexyfoot dankzij de flexibele dop ook een impact op je loopervaring. Pijn in de gewrichten en het bovenlichaam kan vermeden worden dankzij de mogelijkheid om op verschillende manieren en vanuit verschillende hoeken te steunen op de wandelstok zonder deze terug te moeten opheffen. De dop is overigens ook beschikbaar in verschillende maten (met verschillende diameters) zodat deze afgestemd kan worden op je persoonlijke noden. 


Een extraatje van de Flexyfoot dop is het feit dat deze geen enkel spoor nalaat op de ondergrond en enorm stil is. Zo kan je dus vrij bewegen zonder iemand te storen en zonder plekken na te laten overal waar je komt. Daarnaast is de Flexyfoot ook enorm duurzaam en gaat die tot wel 3 keer langer mee dan een traditionele rubberen dop. 

FL361E1.png
SHOCKA4-768x7681.jpg

Nog meer voordelen van de Flexyfoot 

De Flexyfoot wandelstokken hebben naast een unieke dop aan de onderkant ook verschillende opties aangaande het handvat. Elk handvat is zo gemaakt dat het comfortabel en ergonomisch in de hand ligt. Zo bestaat er een wandelstok met een handvat gemaakt van ademend kurk dat je handen koel houdt en je grip blijvend garandeert. Daarnaast bestaat er een wandelstok met een soft-grip dat zacht aanvoelt in de handpalm en daardoor een verhoogd comfortgehalte heeft. De kruk is ook beschikbaar met gesloten of open manchetten voor nog meer ondersteuning. 


Verder is deze wandelstok licht in gewicht en opvouwbaar! Ideaal om mee te nemen op verplaatsing dus of om op te bergen. De Flexyfoot is ook in hoogte verstelbaar, waardoor persoonlijke aanpassingen mogelijk zijn.  

 

 

Alle voordelen op een rijtje 

Hieronder zetten we de vele voordelen van de Flexyfoot wandelstokken nog eens op een rijtje: 


 • Flexibele dop 

 • Antislip 

 • 360° beweginsvrijheid 

 • Laat geen sporen na 

 • Maakt geen geluid 

 • Duurzaam 

 • Lichtgewicht 

 • Opvouwbaar 

 • Gemaakt uit hoogwaardig aluminium 

 • In hoogte verstelbaar 

 • Verschillende uitgaves met andere handvaten 

 • Beschikbaar met open en gesloten manchetten 

Wat kan Schaeps voor u doen? 

De Flexyfoot wandelstokken zijn vanaf nu beschikbaar bij Schaeps! Schaeps heeft al meer dan 30 jaar ervaring met mobiliteitshulpmiddelen.Onze professionals helpen je graag verder bij het maken van de keuze voor een bepaald mobiliteitshulpmiddel. 


Ben je nog niet overtuigd, of heb je nood aan meer informatie? Twijfel niet om ons te contacteren voor meer info. Onze professionals geven graag advies op maat en staan klaar om je bij te staan bij het maken van de juiste keuze keuze. 

Nood aan meer informatie? Maak eenvoudig een afspraak online en kom langs in de winkel!