De Fullforce kniebrace van Donjoy; de ideale partner voor een actieve levensstijl

fullforce-donjoy.jpg

Heb je een knieblessure opgelopen, maar wil je graag pijnvrij kunnen rondlopen of sporten? Denk je aan een kniebrace, maar is een standaardbrace ongemakkelijk of te zwaar om te dragen? Dan is de Donjoy Fullforce kniebrace misschien wel iets voor jou!

De Fullforce kwaliteiten

De Fullforce ACL kniebrace van Donjoy is de ideale brace voor mensen die een matig tot ernstig letsel hebben opgelopen aan de voorste (ACL) of achterste ligamenten (BCL), of voor mensen die lijden aan meniscus hyperextensieDe kniebrace geeft maximale ondersteuning aan de knie en de ligamenten dankzij het stevige maar lichte exoskelet. De kniebrace is daarom ook volledig afgestemd op patiënten die een actieve levensstijl leiden, en/of (recreatieve) atleten omwille van het lichte, maar duurzame frameAtleten die geen snelheid of comfort willen verliezen door het dragen van een zware bracevinden in de Donjoy Fullforce dus een ideale partner! 


Deze kniebrace is precies zo ontworpen om volledige bescherming te bieden aan de knie voor mensen met een actieve levensstijl en atleten dierisico lopen om hun ligamenten te verwonden. De brace is gemaakt van lichtgewicht carbon en een duurzame, kwalitatieve frame van aluminium voor het hoogste comfort. De banden die aan de binnenkant gemonteerd zijn, zorgen ervoor dat maximale bewegingsvrijheid gegarandeerd wordt. Daarnaast worden met DonJoy's 4-Points-of-Leverage-systeem en het FourcePoint-scharnier mogelijke knie-instabiliteiten continu gecorrigeerd. Dit betekent dat er geen blessure hoeft te ontstaan om deze brace te laten werken het dragen van de brace verkleint de kans op blessures aanzienlijk! 

Ondersteuning op maat

De Donjoy Fullforce kniebrace wordt volledig afgestemd op je lichaam; er zullen precieze maten genomen worden van je been en knie, waarna de brace op maat vervaardigd wordt, volledig aangepast aan jouw lichaamsbouw. Daarnaast is de brace voorzien van klittenband sluitingen aan de voorkant, waardoor ook het aan- en uittrekken van de brace eenvoudig en comfortabel verloopt. 


Voor deze kniebrace is het ook mogelijk om beroep te doen op een gedeeltelijke terugbetaling. Let er enkel op dat je hiervoor een voorschrift nodig hebt van de dokter. Wil je hierover graag nog wat meer informatie? Aarzel dan niet om Schaeps te contacteren. We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden. 

DonjoyFullforce.png
Fullforce.png

Overzicht van de kenmerken: Donjoy’s Fullforce kniebrace

Hieronder zetten we graag de belangrijkste kenmerken van de Donjoy Fullforce kniebrace nog eens op een rijtje: 


  • Maximale ondersteuning 

  • Licht, open design (carbon) 

  • Frame van lichtgewicht aluminium voor maximaal comfort 

  • Meer bewegingsvrijheid dankzij de banden aan de binnenkant 

  • Klitteband sluiting 

  • Uiterst geschikt om mee te sporten 

  • 4-punt steunsysteem om druk te vermijden op de ligamenten 

Wat kan Schaeps voor u doen?

De Fullforce kniebrace van Donjoy is bij Schaeps verkrijgbaar. Na een consultatie waarbij jouw maten genomen worden, zal de brace op maat vervaardigd worden. Let hierbij wel op dat een voorschrift van de dokter noodzakelijk is. 


Verder staat Schaeps garant voor een correcte en volledig transparante werking, waarbij we graag inzetten op onze adviesverlening. Heb je dus nog twijfels omtrent de verschillende mogelijkheden binnen het gamma kniebraces, of heb je nood aan advies, dan staat Schaeps paraat om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Voor meer informatie kan je eenvoudig een afspraak maken online, of kom langs in de winkel. 

Nood aan meer informatie of advies? Maak een afspraak online en kom langs in de winkel.