De Push Med polsbrace: voor langdurige ondersteuning aan de pols

83198_2.jpg

Ben je nog op zoek naar een polsbrace die je comfortabel en langdurig kan dragen tijdens je werk of tijdens het sporten? Zoek je een brace die wasbaar is en zacht aanvoelt aan de hand? Dan heeft Schaeps voor jou de oplossing!

De Push Med polsbrace

De Push Med polsbrace combineert optimale steun met maximaal draagcomfort en wordt daarom door vele dokters en specialisten aangeraden voor verschillende situaties. Deze brace is ideaal voor patiënten met middelzware tot zware polsklachtenDe brace wordt onder andere gedragen door patiënten met Carpaal Tunnel Syndroom (cts), RSI, artrose, overbelasting, instabiliteit, peesontstekingen, gewrichtsproblematiek en bij revalidatie na een ongeval of operatie. 


Wat deze polsbrace zo geschikt maakt om te dragen in deze verschillende situaties is het feit dat de brace maximale ondersteuning biedt aan het polsgewricht, en dit zónder functieverlies van je hand. Dit in combinatie met het hoge draagcomfort maakt van de Push Med polsbrace de ideale brace voor mensen die langdurige ondersteuning nodig hebben. Omwille van het hoge comfortgehalte naast de garantie van optimale stabiliteit is deze brace ook uitermate geschikt om te dragen tijdens het werk of tijdens het sporten. 

De Push Med polsbrace is voorzien van een anatomisch voorgevormde spalk, voorgevormde baleinen, en een compressieband. Door middel van een eenvoudig aan te leggen elastische band met klittenband sluiting kan de mate van compressie ook eenvoudig aangepast worden indien nodig.Het verband is daarom ook perfect correct aan te brengen en te sluiten met 1 hand.


De kwalitatieve en comfortabele band beschermt de kwetsbare gebieden van de pols dankzij het gepolsterde materiaal dat de pols ontziet van pijn bij blessures of overbelasting. Daarnaast voelt et product zacht aan en biedt het de gebruiker een comfortabel en beschermd gevoel.De brace is daarnaast ook geschikt om te wassen in de wasmachine. 

83198_0.jpg
83198_1.jpg

De belangrijkste kenmerken van de Push Med polsbrace

Hieronder zetten we bij wijze van overzicht graag de belangrijkste kenmerken van de Push Med polsbrace nog eens even op een rijtje: 


  • Maximale ondersteuning aan het polsgewricht 

  • Palmaire & dorsale baleinen 

  • Eenvoudig aan te trekken (met 1 hand) 

  • Handige klittenband sluiting 

  • Eenvoudig te verstellen 

  • Zacht materiaal aan de binnenkant van de brace  

  • Geschikt voor langdurig gebruik 

  • Wasbaar  

Wat kan Schaeps voor u doen? 

Schaepsheeft een uitgebreid gamma aan poslbraces beschikbaar. We staan dan ook paraat om je te adviseren bij het maken van de juiste keuze tussen de verschillende polsbraces uit ons gamma. Daarnaast staan we garant voor een correcte maatname wanneer nodig, en adviseren je over de verschillende mogelijkheden gezien uw specifieke situatie. 


Heb je daarnaast nog vragen over een eventuele (gedeeltelijke) tussenkomst voor de aankoop van uw brace? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. We geven je graag meer informatie over de procedure en mogelijkheden. 

Nood aan meer informatie of advies? Maak eenvoudig een afspraak en kom langs in de winkel.