De Joyrider: een elektrische, plooibare rolstoel

plooibarerolstoel1.png

Schaeps beschikt over een ruim aanbod mobiliteitshulpmiddelen, waaronder rolstoelen, rollators, scooters en wandelstokken. Vandaag zetten we de Joyrider graag even in de kijker!

Vandaag zetten we graag even de Joyrider in de kijker; een elektrische en plooibare rolstoel die de ideale partner is voor iedereen die minder goed ter been is, maar toch graag op stap gaat. De Joyrider is namelijk de perfecte rolstoel om thuis te gebruiken, en mee te nemen in de auto bij een uitstap. 

Waarom kiezen voor een Joyrider? 

De Joyrider is een kleine, plooibare, elektrische invalidewagen die eenvoudig meegenomen kan worden. Het is de ideale rolstoel om thuis te gebruiken, maar met aangepaste eigenschappen om ook op verplaatsing mee te nemen. Deze rolstoel is daarom ideaal om mee te nemen in de auto wanneer je eens een uitstap gepland hebt iets verder van huis. Het opplooien van de rolstoel neemt slechts 3 seconden in beslag! Dankzij de motoraansturing die onderaan de rolstoel zit, is het mogelijk om je volledig zelfstandig te verplaatsen.  


Naast het feit dat de Joyrider eenvoudig te transporteren is, is deze rolstoel ook uitermate gebruiksvriendelijk voor de bestuurder dankzij de lichte en handige joystick die aanwezig is op een van de armsteunen. Dit maakt de rolstoel eenvoudig bestuurbaar.Daarnaast straalt de Joyrider ook moderniteit uit dankzij de moderne, maar tijdloze look van de stoel. 


Dankzij de Joyrider wordt zelfstandig verplaatsingen maken dus veel eenvoudiger! De gemotoriseerde aandrijving en handige joystick zorgen ervoor dat de mogelijkheden tijdens een uitstap vergroot worden, en zelfstandigheid gegarandeerd kan worden.  


De Joyrider is dus een uitermate geschikte rolstoel voor wie thuis graag meer zelfstandigheid heeft, en wie graag af en toe alleen op stap gaat. De joyrider is echter niet geschikt voor constant buitengebruik! 

20180517040138chaise_roul_021.jpg
20180517040126chaise_roul_041.jpg

Overzicht van de voordelen van een Joyrider 

Hieronder zetten we de specifieke eigenschappen van de Joyrider nog eens op een rijtje: 


  • Elektrische rolstoel 

  • Plooibaar 

  • Compact 

  • Eenvoudig transporteerbaar 

  • Minder zwaar dan de gemiddelde elektrische rolstoel! (+-22kg) 

  • Handige joystick – zowel links als rechts te plaatsen, afhankelijk van de gebruiker 

  • Moderne look 

  • Let op: niet geschikt voor constant buitengebruik! Wel geschikt voor occasionele uitstapjes! 

Wat kan Schaeps voor u doen? 

Schaeps beschikt over ruim aanbod rolstoelen ideaal voor transport. De Joyrider, onder andere, is daarom bij ons als vanzelfsprekend verkrijgbaar en is een topper in zijn prijsklasse dankzij de vele gebruiksmogelijkheden voor een kleine prijs! Opgelet; de Joyrider komt niet in aanmerking voor een gedeeltelijke terugbetaling bij het VSB. Een aanvraag bij de verzekering is echter wel mogelijk wanneer er al een dossier voor jou loopt. Voor meer informatie over de terugbetaling of aanvraagprocedures hiervoor, kan je steeds een afspraak maken. 


Bent u nog niet overtuigd, of hebt u nog meer informatie nodig? Twijfel niet om ons te contacteren voor meer info. Onze professionals geven graag advies op maat en staan klaar om u bij te staan bij het maken van uw keuze. 


Bent u op zoek naar een ander soort mobiliteitsmiddel? Geen probleem! Ook daar kan Schaeps u bij helpen. We beschikken namelijk niet alleen over een ruim aanbod rolstoelen, maar hebben ook scooters, rollators, en wandelstokken in ons aanbod. Voor meer informatie kan u steeds terecht in de winkel. 

Meer informatie nodig? of advies op maat? Maak eenvoudig een afspraak online!