Je scooter upgraden? Met enkele handige accessoires kan het!

IMG_1426.jpg

Heb je reeds een scooter, of koop je binnenkort een nieuwe en wil je er nog enkele handige gadgets aan toevoegen? Zoek niet langer!

Bij Schaeps vind je meerdere handige accessoires die je scooter gebruiksvriendelijker kunnen maken en je kunnen helpen bij zelfstandige uitstapjes. 

Welke accessoires bestaan er? 

Wil je graag je scooter upgraden door er enkele handige accessoires aan toe te voegen? Heb je al een tijdje nood aan wat extra opbergruimte, of wil je graag het (gebruiks)comfort van je scooter verhogen? Dan zijn de volgende items misschien wel iets voor jou!  


  • Afsluitbaar, waterdicht en stevig, koffertje om bagage op te bergen. Dit koffertje kan ook op slot indien gewenst. 

  • Wandelstokhouder 

  • Krukhouder 

  • Zuurstofdrager 

  • Een rollator-drager 


Alle accessoires zijn te monteren op de zetel van de scooter of op de bumper. Sommige items zijn ook aan elkaar te koppelen. Er bestaan dus enorm veel mogelijkheden op je scooter naar een nieuw niveau te tillen! Met de accessoire upgrades heb je alles wat je tijdens een uitstapje nodig hebt allemaal bij! 


Daarnaast is het ook mogelijk om een regencape toe te voegen die jou als bestuurder beschermt tegen de regen of andere neerslag. En uiteraard bestaat er ook een afdekhoes voor de scooter, waaronder je de scooter kan opbergen thuis of op verplaatsing. 

IMG_12462-kopie.jpg
rollatoropscooter2.jpg

De voordelen van een rollator-drager op je scooter 

Met een rollator-drager op je scooter ben je verzekerd dat je bij langere uitstappen voorzien bent van voldoende hulp bij het wandelen. Zo kan je tijdens een uitstap je niet alleen gemakkelijk verplaatsen met je scooter, maar ook je rollator nemen om een eindje te voet te wandelen terwijl je van voldoende ondersteuning wordt voorzien. 


Om optimaal gebruik te kunnen maken van je rollator-drager op je scooter wanneer je slecht(er) ter been bent, leggen we hieronder stap voor stap uit hoe je efficiënt kan wisselen tussen de 2 mobiliteitshulpmiddelen; 


  1. Stap met behulp van je rollator naar de scooter. 

  1. Wanneer je stabiel staat bij je scooter, plooi je de rollator op en plaats je die in de voorziene beugel die op de zetel van de scooter gemonteerd is. 

  1. Neem voorzichtig plaats in de scooter en rijdt naar je gewenste bestemming. 

  1. Wanneer je op je bestemming bent aangekomen, stap je voorzichtig van je scooter en neem je je rollator weer van de beugel die aan de achterkant van de zetel hangt. 


Wat kan Schaeps voor u doen?

Ben je nog niet overtuigd, of heb je nog meer informatie nodig? Twijfel niet om ons te contacteren voor meer info. Onze professionals geven graag advies op maat en staan klaar om je bij te staan bij het maken van uw keuze. 


Ben je op zoek naar een scooter of rollator? Ook dat is geen probleem! Schaeps beschikt namelijk over een ruim aanbod mobiliteitshulpmiddelen;rolstoelen, scooters, rollators, wandelstokken, driewielfietsen, etc. Voor meer informatie kan je steeds terecht in de winkel, of maak eenvoudig een afspraak via de website. 

Meer informatie nodig? Maak eenvoudig een afspraak online!