Het stretchwalker concept van Xsensible

70c68ca8-0218-4287-abf8-1e2e146ab5cc.thumbnail.jpg

Innovatie en comfort komen samen in een nieuw concept.

Xsensible vervaardigt al meer dan 100 jaar comfortabele en kwalitatieve schoenen voor jong en oud. Ze combineren hiervoor hun jarenlange ervaring en innovatieve technieken die ze nog elke dag ontwikkelen. Op deze manier proberen ze met hun producten een evenwicht te bekomen tussen lichaam en geest. 

 

 

Stretchwalker concept 

Het stretchwalker concept, bijvoorbeeld, ontwikkeldeXsensible specifiek met het oog op optimaal loopcomfortDeze vernieuwing kwam tot stand na intensief onderzoek naar het evenwicht tussen lichaam en geest. Zo kwam men terecht bij het balansprincipe dat in Japan populair is.  

 

De “Ippon-bageta” slippers die vooral daar gekend zijn, maken gebruik van een uniek balans concept. Het vernieuwde ontwerp van de Xsensible balanszool is hierop gebaseerd en zorgt voor een betere lichaamshoudingDe loopervaring wordt daarom ook bevorderd. 


Xsensible wandelschoenen 

De hikingschoenen van Xsensible worden allemaal vervaardigd in functie van het stretchwalker concept, en zijn dus allemaal voorzien van een balanszool die de houding verbetert tijdens het wandelen. 

 

Daarbovenop worden de wandelschoenen van Xsensible voorzien van kwaliteitsvol en duurzaam materiaal. Kwaliteitsvolle en duurzame materialen worden gecombineerd met de nieuwste mode en trends om te waarborgen dat u steeds met modieuze wandelschoenen op pad kan.  

 

5e65289e-5634-4647-9e54-fd8ee3ddcd12.orig.jpg
885431c8-5762-4ce7-9b41-2f45a4fe4bd9.orig.jpg

Ultieme uitrusting 

Xsensible wandelschoenen bezitten enkele voordelen ten opzichte van andere wandelschoenen: 


1) Ze worden gemaakt met gepatenteerd stretchleer dat zeer flexibel is en waardoor de bewegingsvrijheid wordt geoptimaliseerd. De wandelschoenen voelen tijdens het wandelen aan als een tweede huid. 


2) De unieke balanstechniek die in Xsensible wandelschoenen gebruikt wordt, zorgt niet alleen voor een maximale bewegingsvrijheid, maar beïnvloedt ook het vermogen om langer – pijnvrij – op je voeten te blijven staan. 


3) De wandelschoenen van Xsensible zijn daarbovenop uitgerust met een rubberprofiel en stevige groeven aan de zool waardoor ze uitermate geschikt zijn voor lange wandelingen in het bos of in de bergen. Daarbovenop bieden ze ook voldoende steun op een verharde ondergrond. De unieke zool zorgt voor ultieme grip op elk terrein. 


4) Aan de binnenkant van de schoen kan je een voetbed vinden gemaakt uit memory-foam. Dankzij de uitneembaarheid van dit comfortvoetbed zijn de wandelschoenen van Xsensible ook uiterst geschikt voor het dragen van steunzolen! 


 


Wat kan Schaeps voor u doen? 

Ben je na het lezen van de voordelen van een Xsensible wandelschoen volledig overtuigd? Kom dan eens langs in de winkel en ontdek de verschillende modellen die het Stretchwalker concept vormgeven. Kan je niet wachten tot in de winkel? Bekijk ze dan alvast op onze webshop, waar je ze meteen kan bestellen!  


Ben je nog niet meteen overtuigd, of heb je nog vragen? Kom gerust langs in onze winkel en vraag naar onze professionals die je graag bijstaan bij het maken van de juiste keuze in je zoektocht naar een goede wandelschoen. 

Xsensible Stretchwalker voor Dames en Heren