Een uitneembare zool in een pantoffel? Het kan!

41033_20702_2Middel.jpg

Het wordt stilaan kouder, de winter komt eraan en we kijken alvast uit naar gezellige winteravonden voor het haardvuur. Een paar goede pantoffels kunnen daar niet bij ontbreken!

Maar niet elke pantoffel is natuurlijk voor iedereen geschikt. Voor mensen die steunzolen, of aangepaste zolen, dragen kan de zoektocht naar een geschikt paar pantoffels soms lang duren.

Uitneembare zool

Wist je dat je bij Schaeps terecht kan voor pantoffels met uitneembare zolen? Deze pantoffels zijn dus geschikt om te dragen met steunzolen. Ideaal voor als je veel thuis bent, of graag pantoffels draagt! Daarnaast zijn deze pantoffels ook lekker warm, perfect voor de wintermaanden.

 

Pasvorm

Maar hoe garandeer je nu een perfecte pasvorm in een pantoffel? Is die niet standaard heel ruim? Neen, zeker niet!

Heb je brede of eerder smallere voeten? Dat is geen probleem, want de pantoffels in het Schaeps assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen! Heel wat modellen zijn ook voorzien van velcro strips, zodat een perfecte pasvorm gegarandeerd kan worden.

Er zijn zowel modelletjes die volledig gesloten zijn – zoals een normale schoen - en modelletjes die enkel vooraan gesloten zijn en waar je dus zowaar meteen kan instappen. Voor iedereen bestaat er dus een perfect passende pantoffel in een model naar keuze!

Het Schaeps gamma voorziet daarbij zowel pantoffels voor heren als pantoffels voor dames. Voor elk wat wils dus!

Imagebild_HW21_Filz.jpg
29076_404281.jpg

Andere binnenschoenen in het Schaeps gamma

Daarnaast zijn er in het Schaeps assortiment ook nog traditionele aanstekers die het hele jaar door gedragen kunnen worden. Ook deze zijn voorzien van een uitneembaar comfortvoetbed, geschikt om te dragen met steunzolen. Dit soort aanstekers zijn ideaal om te dragen als binnenschoen, en zijn een geschikt alternatief voor de warmere maanden.

Zit je nog met vragen, of wil je graag ons assortiment eens van dichterbij komen bekijken? We geven je graag persoonlijk advies op maat.

Ontdek alle pantoffels uit ons assortiment.