De voordelen van een compacte en plooibare rolstoel

plooibarerolstoel.png

Ben je minder mobiel of zijn lange afstanden moeilijk te overbruggen, dan hebben wij de ideale oplossing: een compacte en plooibare rolstoel.

Rolstoelen hoeven niet altijd onhandig of moeilijk transporteerbaar te zijn. Er bestaan ook compacte en plooibare rolstoelen. Deze zijn handig te transporteren, en kunnen overal gebruikt worden! Ze zijn dus perfect om iemand te helpen verplaatsen van punt A naar punt B: ideaal dus om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie, samen te gaan winkelen, of een dagje naar de zee te gaan.

 

Daarnaast zijn plooibare rolstoelen vaak licht in gewicht, waardoor het transport nog gemakkelijker wordt! Nog meer positieve elementen zijn de eigenschappen van deze rolstoelen – ze zijn volledig aangepast aan het comfort van de gebruiker. Zo zijn ze vaak voorzien van ergonomische duwhandvatten en opklapbare armsteunen. Sommige modellen beschikken zelfs over remmen voor de begeleider.

Schaeps beschikt over ruim aanbod rolstoelen ideaal voor transport.

Bent u nog niet overtuigd, of hebt u nog meer informatie nodig? Twijfel niet om ons te contacteren voor meer info. Onze professionals geven je graag advies op maat.

Maak eenvoudig een afspraak online.