De voordelen van sta-op zetels

Schaeps_Ontario-blackSkai-doubleposition.jpg

Sta-op zetels verhogen uw zelfstandigheid bij het plaatsnemen en rechtstaan uit de zetel. Zelfstandig thuis wonen was nog nooit zo comfortabel!

Dankzij de sta-op functie begeleid de zetel u bij het plaatsnemen, waardoor u niet zo diep door uw knieën hoeft te gaan. Dit geldt ook bij het rechtstaan, waar de zetel u als het ware zal optillen om eenvoudig uit de zetel te geraken.

Sta-op zetels zijn daarnaast ook voorzien van een relaxfunctie, waardoor het zitcomfort geoptimaliseerd wordt.

 

Enkele voordelen van sta-op zetels:

1) Optimaal comfort.

2) Mogelijkheden om de zetel tot kort tegen de muur te plaatsen (10 cm), en toch nog volledig te inclineren. Dit kan door de "wall away" functie: bij het inclineren verplaatst de zetel zich lichtjes naar voren.

3) Extra ondersteuning voor de benen die automatisch mee inclineren wanneer u de rugleuning verstelt.

4) Keuze tussen 1 of 2 motoren. Een sta-op zetel met 2 motoren zorgt ervoor dat het beengedeelte en het ruggedeelte onafhankelijk van elkaar bediend kunnen worden. U kan dan bijvoorbeeld enkel het beengedeelte inclineren terwijl het ruggedeelte in dezelfde positie blijft.

5) Verschillende zitdiepten

Opgelet: deze eigenschappen zijn niet eigen aan alle zetels. Elk model heeft unieke eigenschappen, en eigen voordelen. Vraag steeds raad aan uw handelaar voor advies op maat.

1zetels.png
2zetels.png

Voor zelfstandig en comfortabel thuiswonen en hulp bij het rechtstaan uit de zetel is een sta-op zetel dus ideaal! Bij Schaeps hebben we verschillende modellen sta-op zetels beschikbaar, met elks hun eigen voordelen.

Voor meer informatie kan u steeds terecht in de winkel. Onze medewerkers helpen u graag verder, en geven graag advies op maat!

Wenst u meer informatie? Twijfel niet om contact met ons op te nemen!