Mediven compressiekousen: nieuwe trendkleuren

mediventrendkleuren2021najaargeelengroen.png

Medi brengt binnen de lijn Mediven compressiekousen nieuwe trendkleuren voor dit najaar. Ze zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in uw Schaeps winkel!

De hipste compressiekousen 

Compressiekousen hoeven helemaal niet saai te zijn! Je kan ook een statement maken met je kousen: draag een opvallende, trendy kleur, en maak ze een fundamenteel onderdeel van je outfit! 

Compressiekousen zijn standaard in enkele uitvoeringen beschikbaar (zwart, nude, …), maar nu kan je ook in je favoriete najaar-trendkleuren een gepaste compressiekous vinden. Ga dus het najaar in met een kous waar je je helemaal goed in voelt. 

Ontdek de producten in dit artikel

Toon alle producten

96321_0.jpg

96321 - Bauerfeind

VENOTRAIN MICRO KNIEKOUS

€ 61,50

96421 - Bauerfeind

VENOTRAIN SOFT DIJKOUS

€ 98,50

96993_0.jpg

96993 - Bauerfeind

VENOTRAIN MICRO ZWANGERSCHAPSPANTY

€ 109,00

92886_0.jpg

92886 - Medi

MEDIVEN ELEGANCE ZWANGERSCHAPSPANTY

€ 91,50

Het nut van compressiekousen 

Compressiekousen maken deel uit van een gekende behandeling voor vaatproblemen. Het dragen van zulke kousen houdt spataders onder controle, maar kan ook preventief werken. Symptomen zoals gezwollen voeten, zwaar gevoel in de benen na een lange dag en zichtbare spataders kunnen allemaal duiden op aandoeningen van de aders. In dat geval kan het aangewezen zijn om compressiekousen te dragen. Maar ook tijdens de zwangerschap en verre reizen kan het dragen van compressiekousen nuttig zijn. Zo voorkom je vaatproblemen of trombose. 

Nu je ook trendy compressiekousen kan vinden, heb je helemaal niets meer te vrezen! Kom ze ontdekken in onze winkel, en laat je favoriete kleur bestellen! 

 

 

Heb je een voorschrift van een arts verkregen voor compressiekousen of zoek je een preventieve behandeling voor tijdens de zwangerschap bijvoorbeeld? Wil je meer weten of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, of kom langs in onze winkel. We helpen je graag verder! 

Heeft u nood aan persoonlijk advies?