Ons Solidus assortiment!

48016_50040.jpg

De ultieme comfortschoenen: ons Solidus assortiment

Van sneakers tot sandalen en pantoffels, het Solidus gamma heeft het allemaal! Met 130 jaar ervaring omtrent de voet en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetorthopedie, is Solidus een echte kenner van het vak. Solidus schoenen zijn steeds gemaakt met natuurlijke materialen en ze worden vervaardigd met gebruik van de modernste producttechnologieën. Door het unieke design garanderen ze naast goede ondersteuning ook optimaal comfort en dankzij een moderne look is er een gepaste Solidus schoen voor elke gelegenheid!

De meerwaarde van een Solidus schoen

Er zijn 6 redenen waarom een Solidus schoen de juiste keuze is wanneer je op zoek bent naar een comfortabele schoen voor alledaags gebruik:

 

Verkrijgbaar bij Schaeps

Ben je op zoek naar een comfortabele en functionele schoen die aangepast is aan jouw unieke voetmaat? Kom dan zeker eens langs bij Schaeps in Deurne en ontdek ons Solidus-gamma! Van sneakers en sandalen tot laarsjes en binnenhuispantoffels, we hebben het allemaal! Iedereen wordt door het enthousiaste en professionele team in onze winkel geholpen bij de zoektocht naar de gepaste schoen en dankzij ons advies op maat en sterk team kunnen we de tevredenheid bij de klanten waarborgen – iets wat bij ons steeds centraal staat! Bent u dus nog op zoek naar een gepaste schoen voor het komende seizoen? Denk dan zeker eens aan de comfortschoenen van Solidus die bij Schaeps verkrijgbaar zijn.

48017_302673.jpg
solidus2vj23.png

Comfortschoenen voor Dames en Heren.