Xsensible Hiking collectie

QX0A9463beGroot.jpg

Uniek concept binnen het Schaeps wandel-assortiment: de hiking collectie van Xsensible!

In tijden van COVID-19 hebben we allemaal massaal onze wandelschoenen weer bovengehaald en zijn we op pad getrokken om de wonderen van de natuur te (her)ontdekken. Een lange wandeling in het bos of in de bergen is dé manier geworden om te ontspannen de afgelopen maanden. Belangrijk voor een lange wandeling zijn natuurlijk stevige schoenen die een goede ondersteuning bieden en je beschermen tegen de natuurelementen.

Innovatieve balanstechnologie

Een uniek concept in ons wandel-assortiment zijn de hikingschoenen van Xsensible! Xsensible staat gekend voor hun Stretchwalker-concept; een vernieuwing die tot stand kwam tijdens het zoeken naar het evenwicht tussen lichaam en geest. Het concept is afgeleid van het balansprincipe achter de “Ippon-ba geta” slippers die vooral in Japan gekend zijn. Het unieke ontwerp van de Xsensible balanszool zorgt voor een betere lichaamshouding en is bevorderend voor de loopervaring.

 

Een optimale uitrusting:

Ultieme grip

De hiking collectie van Xsensible is uitgerust met een rubberprofiel en stevige groeven aan de zool waardoor ze uitermate geschikt zijn voor lange wandelingen in het bos of in de bergen, maar ze bieden ook voldoende steun voor wandelingen op een verharde ondergrond. De unieke zool zorgt voor een goede grip op elk terrein.

 

Uitneembaar comfortvoetbed – geschikt voor steunzolen

Aan de binnenkant van de schoen kan je een voetbed vinden gemaakt uit memory-foam. Dankzij de uitneembaarheid van dit comfortvoetbed zijn deze hikingschoenen ook uiterst geschikt voor het dragen van steunzolen!

QX0A9386beGroot.jpg
QX0A9537beGroot.jpg

Waterdicht Dry-X membraan

De stevige maar elegante hikingschoenen van Xsensible zijn gemaakt met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. Mede dankzij het waterdichte Dry-X membraan en de stevige rubberen zool, beschermen de schoenen je tegen weer en wind. Daarbovenop wordt de waterdichtheid ook gegarandeerd door de specifieke tongconstructie, de gesealde stiknaden, en de hydratatie van leer, textiel en veters.

Voorzien van verschillende beschermende eigenschappen zijn de hikingschoenen van Xsensible dus zowel functioneel, maar ook comfortabel. Deze kenmerken dragen bij aan een zo optimaal mogelijke wandelervaring en zorgen ervoor dat de schoenen voor elke voet geschikt zijn! Heb je zin om op avontuur te trekken de komende maanden? Denk dan zeker eens aan een paar stevige wandelschoenen van Xsensible; verkrijgbaar bij Schaeps!

Bekijk de volledige collectie online.