Zomeracties.

Comfortschoenen:

Schoenen, sandalen en aanstekers in verschillende breedtematen, diverse kwalitatieve materialen en kleuren! 

Al onze schoenen, sandalen en aanstekers hebben een uitneembaar comfortvoetbed en zijn geschikt voor steunzolen

Wij geven u graag persoonlijk advies in onze winkel. Samen met u zoeken we naar de schoenen die voor u een optimaal comfort bieden. 

 

Borstzorg: 

Prothese bh's met cups speciaal ontworpen voor de vorm van de prothese aan te nemen en perfect te zitten. De discrete hoesjes houden de verschillende type prothesen perfect op hun plaats zodat ze niet glijden en de prothese niet zichtbaar wordt. de prothese bh's zijn voorzien van een brede band onder de borst. Dit zorgt voor steun en stabiliteit voor de prothese.

De bh's bieden extra ondersteuning dankzij de comfortabele en aanpasbare schouderbandjes. De rugsluiting is voorzien van 2 tot 12 haakjes, afhankelijk van de behamaat. 

In onze speciaalzaak geven wij u graag meer informatie en helpen we u met het vinden van de meest geschikte bh en/of vrijetijdskledij.  

 

Mobiliteit:

Uitgebreid gamma aan mobiliteitshulpen. Blijf in beweging. Het aanbod van hulpmiddelen in deze groep is dan ook zeer ruim en in zeer uiteenlopende vorm te verkrijgen. Wij helpen u graag verder in onze winkel om mee te zoeken naar het geschikte mobiliteitshulp voor u! 

 

Kom zeker een kijkje nemen!