Sportieve voornemens voor 2019!

4 januari 2019

Heeft u voor 2019 uzelf voorgenomen om sportiever of actiever te zijn? Maak dan zeker kennis met onze producten die voor een goede ondersteuning zorgen en helpen bij het voorkomen van blessuren! 

Sportsteunzolen: 

Bij bepaalde sporten worden de onderste ledenmaten waarvan voornamelijk de voeten extra belast. Steunzolen bieden extra ondersteuning en houden de voet in de juiste positie. Dit kan hiermee kunnen blessures voorkomen worden.

Wandelschoenen: 

Wandelt u graag? Dan zijn stevige en goed ondersteunende wandelschoenen van groot belang. Wij kunnen u een ruime collectie wandelschoenen van het merk Lowa aanbieden! Deze zijn beschikbaar in verschillende breedtematen. Daarenboven zijn al deze wandelschoenen voorzien van een uitneembaar voetbed geschikt voor steunzolen. De wandelschoenen zijn vervaardigd met hoogwaardige ledersoorten waar Goretex aan de basis ligt. 

Sport compressiekousen:

het dragen van sportcompressiekousen of recuperatiekousen zorgen voor een extra ondersteuning die letsels helpen voorkomen en prestaties verbeteren.

Er bestaan sport compressiekousen voor tijdens het sporten, maar ook voor voor en na het sporten. De recuperatiekousen voor tijdens het sporten zorgen voor een betere bloeddoorstroming, vermindert de kans op blessures, vertraagt spiervermoeidheid en voorkomt krampen en spierpijn. Het tweede type van recuperatiekous kan gedragen worden voor of na de inspanning. Deze verbetert de bloedsomloop en zorgt voor een betere recuperatie. 

Sport verbanden: 

Indien u een extra ondersteuning nodig heeft dan kan u met het juiste sportverband u favoriete sport blijven beoefenen.

Sport beha

Tijdens het sporten is het enorm belangrijk om de borst goed te ondersteunen. Een goede sportbeha kan hier een belangrijke rol in spelen. De sport beha's van Anita hebben unieke karakteristieken die het gevoel tijdens het sporten alleen nog maar aangenamer maken! De ergonomisch gesneden schouderbanden zijn rondom gepolsterd en zorgen voor een ontlasting van de schouders. Het rugpand bestaat uit ademend materiaal en de binnencup is voorzien van een naadloze microvezel. 

Dankzij de driedelige genaaide cups met een zijwaartse ingezette steunstrook wordt de borst zelfs bij grote cups optimaal ondersteund waarbij toch de mooie vrouwelijke vorm behouden blijft.