Steunzolen: maatname en aflevering

Eerste contact: Maatname o.b.v. digitale voetanalyse

De maatname gebeurt aan de hand van een digitale voetscan. Indien u een voorschrift heeft, vragen we u steeds om dit meteen te tonen. Hierop staat de diagnose van de dokter die belangrijke informatie omvat. Tijdens de maatname worden de voeten grondig bestudeerd en wordt er een digitale voetscan genomen. Het resultaat hiervan wordt samen met de klant doorgenomen, zodat klant begrijpt waar het probleem zit. Tijdens dit eerste contact met de klant wordt er ook besproken in welk type schoenen de steunzolen gedragen zullen worden en waarvoor de klant de steunzolen voornamelijk zal gebruiken (bvb: dagelijks gebruik, sport,…) Voor de maatname in Deurne kan u online een afspraak maken. Komt u liever naar Ekeren? Gelieve dan telefonisch contact op te nemen en duidelijk te vermelden dat u naar Ekeren wil komen. Gelieve er rekening mee te houden dat de maatname, digitale analyse van de voet en administratief gedeelte in totaal ongeveer 30 minuten duurt. Daarom vragen we steeds om niet later dan 30 min voor sluitingstijd te komen. 

 

 

 

 

 

 

 

Tweede contact: Aanpassen van de steunzolen en aflevering

Tijdens de aflevering worden de steunzolen op maat steeds aangepast in de schoen, de klant kan de steunzolen ter plaatse uittesten en eventuele aanpassingen kunnen nog uitgevoerd worden. Daarom is dit steeds op afspraak. Deze afspraak wordt gemaakt tijdens het eerste contact. 

Na-service: Gratis nazicht steunzolen 

Op maat gemaakte steunzolen kunnen bij aanvang vreemd aanvoelen. Wij raden steeds een inloopperiode van twee weken aan. Indien er na deze periode toch nog iets zou zijn, bieden wij de mogelijkheid tot gratis nazicht van de steunzolen. Hiervoor dient u steeds een afspraak maken. De op maat gemaakte steunzolen zullen dan opnieuw nagekeken worden samen met de schoenen waarin u deze draagt. Indien nodig worden de steunzolen aangepast. Op deze manier streven wij naar een optimaal loopcomfort. 

De levertermijn van de zolen

Indien u de digitale voetanalyse ten laatste dindsdag laat maken, dan kan u de op maat gemaakte steunzolen vanaf woensdag de week erop komen afhalen.  Voor het afhalen van de steunzolen op maat wordt er bij de maatname steeds een afspraak gemaakt. Zij worden immers persoonlijk afgeleverd na controle en instructies