Wie zijn wij?

Gestart in 1934 door Walter Schaeps en opgevolgd in 1971 door Erik Schaeps, met uitsluitend maatwerk, werd ononderbroken de evolutie in de technische orthopedie en bandagisterie opgevolgd.

Vanaf 1971 breidde Erik Schaeps de zaak verder uit, dit vooral met nieuwe activiteiten.

Op orthopedisch vlak werd zowel verder uitgebouwd in de richting van corsetten en gaanapparaten, als orthopdische schoenen. Gaandeweg nam de richting mobiliteit, thuiszorg en het volledige gamma comfortschoenen een zeer belangrijke plaats in. Wij streven er naar dit alles zo professioneel en persoonlijk mogelijk aan te bieden, te verzorgen en op te volgen.

Het doel van onze vernieuwde website is het u op een vlotte wijze toegang te verstrekken tot goede en duidelijke informatie:

  1. Via de rubriek producten kan u informatie terugvinden over de artikelen die wij aanbieden in onze vakgebieden. Aansluitend staan wij steeds voor u klaar om U nog gedetailleerder te informeren.
  2. Via de sitemap krijgt u een beter overzicht van al onze artikelen.

Onze professionele medewerkers verwachten u en staan steeds voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u met kennis van zaken te bedienen.

Om een goed contact met u te bevorderen zal deze site in de nabije toekomst regelmatig bijgewerkt worden.