Anita Lichtgewicht protheses

Anita care biedt protheses van zachte SoftLite® siliconen aan, die tot 35 % lichter zijn dan volprotheses van normale siliconen. Enkele modellen zijn uitgevoerd met ademende microvezel aan de huidzijde, andere kunnen met behulp van hechtstrips direct op de huid gedragen worden.
Voor actieve vrouwen is een lichtgewicht siliconen prothese met FlexGap® het meest geschikt - de FlexGap® aan de achterzijde zorgt voor een natuurlijk doorhangvermogen en de prothese vlakt af bij het liggen. Bij sport en vooral bij zwemmen biedt de lichtgewicht met ribbendesign aan de achterzijde de beste oplossing: door deze speciale achterkant van de prothese ontstaat er een luchtstroom en bij het zwemmen kan het water sneller worden afgevoerd. 

De hoefijzervormige hechtstrips zorgen voor een optimaal huidklimaat en een natuurlijke doorhang. De hechtstrips laten zich eenvoudig reinigen met wat…

Lees verder over Anita Hechtprothese
De unieke technologie van de gepatenteerde FlexGap® maakt een natuurlijke doorhang mogelijk en vlakt af bij het liggen zoals bij de behouden borst.

Lees verder over Anita Flexgap
Ribbendesign - Prothese met zachte, ademende microvezel achterkant en daardoor bijzonder huidvriendelijk.

Lees verder over Anita Microvezel achterkant
De gepatenteerde ribbenconstructie is speciaal voor lichte verzorging en sportieve activiteiten ontwikkeld Tot 25% minder gewicht t.o.v. een volgewich…

Lees verder over Anita Ribbenconstructie